myynti-iltamat_www_logo

Konkreettista myyntiopastusta ja kannustavaa takapuolelle potkimista pienyrittäjille kautta Suomen: Myynnin pelko on konkurssin alku!

Palautteet

 Kaikille tapahtumaan osallistuneille lähetetään palautekysely ja julkaisuluvan saaneet palautteet lisätään tänne ja suorina kuvakaappauksina Myynti-iltamien Facebook-sivulle.

Palautteita Markkinointi-iltamien 1. – 3. kiertueelta on luettavissa täällä.

Palautteet, kiertue 2 (kevät 2019)

Koulutus muutti käsitystäni myyntityöstä aika totaalisesti. Huomasinko illan aikana olevani itseasiassa aika hyvä myyjä? Aivan mieletön energia ja teho tässä koulutuksessa verrattuna moneen muuhun.

Verkostoitumismahdollisuudesta ja -mahdollistamisesta pisteet myös.

Iltamapaikka oli valittu oivasti, liikenneyhteydet oli hyvät, parkkipaikkoja löytyi jopa ilmaiseksi ja saapuminen ruuhka-aikaan oli helppoa. Tilat olivat riittävän intiimit, mutta toimivat ja tekniikka pelasi hyvin.

Loistava kokonaisuus, suosittelen!

Jenni Vanhanen

Iltamaa

Huippu ilta!! Aloittelevana yrittäjänä sain myynti-iltamista todella hyviä ohjeita. Pasi on mukaansatempaava myyntikuiskaaja, joka kertoo faktat mahtavalla huumorilla höystettynä.

Mahtava ilta, suosittelen lämpimästi. Yleensä hyvää ei saa halvalla, mutta nyt saa- ja vielä ilmaiseksi!

Ihan mahtava ilta!! Lähdin hakeen motivaatiota omiin juttuihin ja sitähän sai salin täydeltä. Hyvä energia ja oli myös poskilihakset herkkänä nauramisesta!

Myynti-iltamat oli voimaannuttava tilaisuus. Kiitos Pasi!

H2H viitekehys vahvisti ja kasvatti uskoani omiin myyntikykyihini. Ihmisläheinen ja -keskeinen lähestymistapa on ehdotonta ydintä myös asiakkaiteni innovatiivisen organisaatiokulttuurin kehittämisessä.

P.S. “Nudge theory” toimii
https://en.wikipedia.org/wiki/Nudge_theory.

kari@ideaitu.com

https://www.ideaitu.com

Todella antoisa ja hauska ilta. Paljon oli asiaa ja sai sen hauskalla tavalla esitettyä. Paljon tuli uusia ideoita joita laitan käytäntöön.

Aivan mahtava koulutus. Pasi on todella ammattitaitoinen ja innostava kouluttaja, jonka opeilla jokainen voi varmasti parantaa omaa tekemistään. Mukana tärkeitä asioita, joita on aina hyvä välillä kerrata sekä monta arvokasta käytännön vinkkiä.

Inspiroiva ilta, muistutti taas olennaisista asioista , jotka niin helposti “unohtaa”, kun mahdollisesti mukavampien asioiden kanssa voisi puuhastella vaikka kuinka kauan. Hyviä ja helposti toteutettavia vinkkejä käytännön myyntityöhön. Pienelläkin markkinointibudjetilla saa ihmeitä aikaan, kun toimenpiteet kohdistetaan huolellisesti ja persoonallisella tavalla. Kiitos!

Hei Pasi

Kiitos ajastasi ja ideoistasi! Ilta oli täynnä sujuvaa puhetta ja asioiden esittelyä kansantajuisesti ja letkeästi. Kun asian osaa, ei tarvitse piiloutua hienojen sanojen ja korulauseiden taakse. Ilta herätti ajatuksia ja muistutti, että on korkea aika viimeistellä kesken jääneet palautteet, tiedustelut ja tarjoukset. Työni ei ole suoranaista myyntiä, enkä ole edes se parjaamasi key account manager, mutta kyllähän jokaisessa hommassa on enemmän tai vähemmän asiakkaiden kanssa tekemisissä. Työkirja odottaa edelleen avaamista, mutta lupaan palata siihen ennemmin tai myöhemmin.

Menkäähän kuulemaan Pasia! Ei hän nyt mitään taivaspaikkaa varmaan kenellekään voi taata, mutta kyllä hän puhuu ja herättelee tekemään hommia napakammin!

Tulin inspiraatiota hakemaan, koska olen aloittamassa lähiaikoina yritystoimintaa. Ja sitä kyllä lähti matkaan iso repullinen.
Mahtava tyyli esittää asiat niin, että ymmärtää heti mistä puhutaan. Asiat sanotaan suoraan ja selkokielellä.
Aion kyllä hyödyntää oppimiani asioita heti yrityksen suunnitteluvaiheesta asti.
Ja taatusti suosittelen lämpimästi kaikille, ketkä tekee myyntiä joko omassa firmassa tai toisen palkkalistoilla!
Kiitos <3

Tämä oli todellinen yllätys, oli musiikkia ja valaistus lempeää ja esiintyjä Pasi oli hauska ja sai yleisön mukavasti mukaan. Olin ensimmäistä kertaa mutten todellakaan viimeistä, kivaa oli ja tuli paljon hyviä vinkkejä. Kiitos Pasi ja muut yhteistyössä mukana olleet.

Sirpa Kähäri

ErgoSiru Ky/Sirun Lelusirkus

Koulutus oli innostava ja siitä sai monia ajatuksia. Ajattelin käytäntöön viedä 9 sanan sähköpostin ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemisen.
Ehkä parantaa voisi niin, että keskustelulle ja kysymyksille olisi enemmän tilaa.
Mielestäni koulutusta voi suositella erityisesti niille yrittäjille, jotka eivät ole ajatelleet myynnin mahdollisuuksia.
Mielestäni myynnissä on tärkeää huomioida esteettömyys-ja saavutettavuus-kysymykset. Jos jonkun liikkeeseen ei pääse esim. pyörätuolilla, ja naapuriliikkeeseen pääsee, kumpi saa kaupan?
Mielestäni hyvä palvelu kannattaa aina, sillä kaikki eivät halua tai pysty etsimään tuotteita itse hyllyistä.

Tuomo Burman

Kuopion Softop Oy

Pasia käy mielellään kuuntelemassa useampaankin kertaan – aina löytyy jokin uusi kulma, johon tarttua ja joka jää takaraivoon muhimaan. Suosittelen Myynti-iltamia kaikille omasta yrittäjyydestään innostuville ja siihen lisää inspiraatiota hakeville.

Leena Ståhlberg

SUUNTA-palvelut Leena Ståhlberg Ky / OpoCoaching Oy

Kiitos paljon konkreettisista ja ymmärrettävistä vinkeistä! Tästä sai paljon vinkkejä tekemiseen mutta myös Ahaa-elämyksiä että olen tehnyt jo jotain oikein. Illasta jäi tosi hyvä fiilis!

Myynti-iltamien opetukset pitäisi olla jokaisella myyjällä tai myyntityöhön aikovalla hallussa. Näiden perusteiden varaan voi rakentaa menestyksellistä myyntityötä. Suosittelen!

Erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen setti.
Hyvä toteutus, paljon faktaa hauskasti kerrottuna. Suuri kiitos!

Outi Kuosmanen

Zinzino, Independent Partner

Pasi on mukaansatempaava puhuja, jonka esityksistä varmasti jokainen saa jotakin ajateltavaa ja kotiinvietävää. Esityksessä käytettiin konkreettisia esimerkkejä ilman tyypillistä konsulttijargonia. Vahva suositus!

Kiitos energisestä illasta. Hyviä vinkkejä tuli saatua ja verkostoitumistakin tapahtui.

Mahtava ilta!
Hieno tila!
Upea esiintyjä!
Kiitos innostamisesta!

Pasin vetämä Myynti-iltamat Kuopiossa oli hyvä kattaus myynnin ydintä. Tilaisuus eteni todella ‘kuin iltamissa’ eli silmä ei luppassut kertaakaan. Pasi vei meidät yrittäjän tärkeimmän pääoman, oman jaksamisen tärkeyden ääreltä markkinoinnin ja asiantuntijamyyjän vahvuuksiin. Jos konkurssin välttäminen kiinnostaa eikä peiliin katsominen pelota, kannattaa hakeutua Pasin juttusille. 

Päivi Eskelinen

Communicatix

Erilainen ja inspiroiva myyntikoulutus. Antoi uutta näkökulmaa omaan myyntityöhön.

Jyrki Riekkinen

Myyntipäällikkö, Digimag Oy

Suuret kiitokset! Tietoa tuli mukavasti ja pääsin käyttämään keinoja jo heti tänään. Verkostoitumis-hetkistä en niinkään perusta, mutta todennäköisesti siitä on ollut jollekkin muulle apua.

Palautteet, kiertue 1 (syksy 2018)

Aivan huipputyyppihän sie olet. Luennot on aivan mahtavia, täyttä asiaa tuutin täydeltä mitään kaunistelematta! Ei voi kun tykätä ❤

Teresa

Purnukka & Puteli

DISC nelikenttäanalyysi jäi mieleen, olisi kiva osallistua ja saada tulokset. Vien kehitysajatuksena työpaikalleni.

Kiva ilta, mukava tunnelma. Pasia miellyttävä kuunnella, juuri sopivasti puheessa muutakin kuin asiasisältöä.

Kiitos.

Hyvä ilta! Kaikenkaikkiaan asiat, josta Pasi puhui, ovat “itsestäänselviä” mutta silti noin ei tule arjessa toimittua! Hieno juttu, että joku näihin herättelee. Nyt on enää itsestä kiinni, jäänkö vanhaan tapaan vai muutanko tekemistäni arjessa. Aion muuttaa.

Tykkäsin! Olin mukana jo markkinointi-iltamissa.
Innostavaa asiaa innolla esitettynä <3

Anne Johansson

Killin Kopio Oy

Minusta ilta ja koulutus oli onnistunut. Tykkäsin! Itse asiassa jopa enemmän kuin Markkinointi-iltamista. Asiaa, mutta sopivasti huumorilla höystettynä.

Marko Jääskeläinen

Accessia Consulting

Pasi Rautiolla on sana hallussa, lisäksi käytännön esimerkit tekivät asiat helposti sisäistettäväksi. Itse en tällä hetkellä ole myyntitehtävissä, ja silti koin tapahtuman hyödylliseksi ja antoisaksi. Mielestäni myyntihenkisyyttä voi olla missä tahansa työtehtävissä ja vastaavasti monia vinkkejä voi hyödyntää asiakaskohtaamisissa ilman myyntiäkin.

Hei. Illan aikaa sain useita hyviä ideoita yrityksemme lisä markkinointiin ja iltamat avasivat silmiä katsomaan yritystämme kuluttajan silmin. Aiomme ottaa uudelleen käsittelyyn liikkeemme ulkonäön ja freesata useita asioita esim näyteikkunoita sekä seinien parempaa hyödyntämustä mainostamiseen.

Marleena/ Saila Remes

Parturi-Kampaamo Iisalmi

Huumorintajuinen, lämminhenkinen vetäjä, sopivasti teoriaa ja legendaa. Ehdottomasti suosittelen!

No perkele… ihan omaks ja varmaan asiakkaidenkii iloks oli mukava huomata että jos Pasi teesit on ne oikee teesit, niin minähän ossoon tämän homman… ja hyvin. Kieltämättä, onhan se kyllä myynnissä ja asiakaspallautteessa näkynykkii. 🙂 Asiantuntijamyyjäkshän tässä voipi nyt ihteesä juhlallisesti tituleerata, pitäsköhän ihan pistee käyntikorttiin. Vuan eipä mittään, kyllä sieltä illasta jäi kottiin (tai siis töihin) viemisiäkii. Vinkki 9 sanan sähköpostista poteroon kaivautuneelle asiakkaalle otetaan käyttöön välittömästi ja mielenkiinnolla katellaan mitenkä se alkaa uppoomaan, heti on puolenkymmentä koekaniinia tähän hommaan mielessä. Toinen juttu on se Luurisulavaimikäsenytoli, vaikka tässä miten ihteesä vastustamattomana Savolaesena supliikkimiehenä pittää, niin ei se charmi vaan näy uppoovan kaikkiin. Käytännön toteutusta pitää vähän miettiä, mutta joku sen tyylinen homma pittää kehitellä, omalla alalla asiakaskunta on pääasiassa vielä semmoista sakkia joka osaa arvostaa pientä pöljäilyä.

Niin, ja sitähän minä tulin kanssa sanomaan, että Pasi väitti että asiakkaalta ei voi kysellä liikaa. Kyllä muuten varmasti voipi… työuralta löytyy monia esimerkkejä siitä, vuan eipä niitä oo tullu dokumentoitua. Taispa se konsultinretale heittee jonkun haasteenkii tästä, joten nyt ruvetaan tupakkiaskin nurkkaan pistämään ne ylös. Challenge accepted ! Tähän myö palataan. 5 tapaustakos se oli…? 😀

Ilta vahvisti sen näkemyksen että oikeella tiellä ollaan, ja pariin kipukohtaankin löyty täsmälääke. Suosittelen kyllä kaikille jotka taistelee sen oletuksen kanssa että ei olisi muka myyjä. Kaikki on myyjiä, kun vaan hoksaa ne muutaman perusjutun jotka kyllä Pasin vetämästä koulutuksesta saa irti jos vaan on vastaanotto kytketty päälle. Käytäntöön vienti on tietysti sitten jo eri juttu, vuan se onkii sitten vuan peiliin kahtomisen paikka.

Kiitos lupsakasta illasta, ee muuta kun tulta päen !

Kiitos mahdollisuudesta osallistua. Itse DISC työkaluun paljon perehtyneenä pidän hyvänä että ihmisille annetaan lupa olla itsensä.

Rohkaisi nostamaan hintoja, pitämään hinnat kunnollisina.

Vetäjä oli luonteva, ei teennäinen ja kuitenkin innostava.

Ehkä olisin kaivannut syvemmälle menevää, ostoskäyttäytymiseen.
Ehkä esimerkkejä, miten tehty kaupat eri DISC asiakkaiden kanssa, miten eronnut toisistaan.
Kenties voisi pitää esittelykierroksen, jossa jokainen sanoo mitä tekee. näin voisi bongata itseä kiinnostavat tyypit yleisön joukosta =)
Nyt onneksi sattumalta wc-jonossa tapasin tulevan asiakkaan.

Kiitos vielä

Terveisin

Susanne Seppälä

SoulOnes Oy

Ilta antoi uusia ideoita ja vinkkejä, miten parantaa omaa toimintaa. Se herätti myös keskustelua siitä, miten toimia erilaisissa tilanteissa erilaisten asiakkaiden kanssa. Ensimmäistä osuutta voisi ehkä tiivistää ja vastaavasti ehkä painottaa toisen osuuden asioita enemmän. Tämä sopii kaikille asiakaskontakteissa työskenteleville, työntekijöille ja yrittäjille. Seuraava tavoite on kehittyä asiantuntijamyyjänä.

Susanna

Sussie www.sussie.fi

Koulutusilta oli viihdyttävällä tavalla täyttä asiaa! Pasin koulutus tuntuu muuallakin kuin naurulihaksissa. Esimerkit olivat selkeitä, joihin jokainen pystyi samaistumaaan. Vinkit eivät olleet tiukkaa rakettitiedettä vaan rohkaisevia, helppoja tapoja ja huomioita mitä korjata itsessään ja omassa tekemisessä, jolla kääntää myyntikäyrä enemmän ylöspäin.
Suosittelen koulutusta lämpimästi organisaatioissa niillekin, ketkä eivät koe tekevänsä myyntiä.

Sanna

Procurum Oy, Construction Management Consultants

Hyödyllinen ja mukava tapahtuma. Suosittelen kyllä kaikille.

Mukaansa tempaava ja hauska! Hyvä kun otetaan myös yleisö mukaan keskusteluun.

Kiitos mukavasta illasta!

Jälleen huikean hyvä setti. Paljon jäi ajatuksia mieleen, ehkä konkreettisimpana DISC persoonat.

Pasi puhui asiaa ja tekee sen vakuuttavasti. Hieno kuunnella ihmistä jolla selkeästi on intohimo myyntiä kohtaan. Ehdottomasti jos mahdollista, lähden uudemman kerran kuuntelemaan samaista äijää!

Nina Laine

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

Pasi on eloisa esiintyjä ja puheellaan pitää kuuliansa otteessaan. Mukava, hauska, opettava ja innostava ilta.

Iltama oli mainio piristys arki-iltaan ja arkiputken katkaisuun. Loistava esiintyjä Pasi, mukaansatempaava henki ja sisältö täyttä asiaa. Nostattava fiilis.
Kiitos ja kiitos!

Hyvin vedit:) Tuttua asiaa, mutta erillainen ja mielenkiintoinen esitystapa.

Kiitos, uusia ajatuksia sain, etenkin B2B myyntiin .
Mukavaa syksyä, terkuin, Virpi niinmun´design

Hyvä ja mielenkiintoinen
Jää varmaan jotakin mieleen ja muuttaa asennoitumista.

Sydämellinen Kiitos innostavasta ja antoisasta koulutusillasta. Sain oivalluksia ja ajateltavaa omaan työhöni. On hyvä välillä hypätä omista rutiineista ja miettiä mitä uutta voisin ottaa omiin rutiineihin. Kiitos!

Raija Kallio-Majanen

Itsenäinen FESSD Mary Kay, MK Cosmetics Oy

Pasi on mainio esiintyjä! Selvästi tietotaitoa on mitä jakaa. Suosittelen kaikille jotka edes jonkinmoista asiakaspalvelutyötä tekee. Ei siis tarvitse välttämättä olla yrittäjä tai olla edes kiinnostunut sellaisesta. Menkää kuulolle! Asiasisältö ja Hedbergin veroinen esiintyjä lavalla! 🙂 Iso kiitos! Käteen jäi paljon uusia eväitä ja myös muistutuksena jo semmoista asiaa minkä tietää, mutta jota ei käytä!

ISO Kiitos viihdyttävästä illasta, jossa tuli paljon asiaa miellyttävän hauskasti kerrottuna. Illan tauotus oli hyvä ja olisin viihtynyt pitemmänkin ajan.
H2H ja erilaiset ihmistyypit jäivät eritoten mieleeni. Sitähän elämämme on töissä ja vapaalla.
Suosittelen myynti-iltamaa kaikille; olit sitten alalla tai et. Voit löytää uusia puolia itsestäsikin illan aikana.

ps. “Mutterin pyöritys” sai vedet silmiin…naurusta 😀

-H2H, Tiina

(Bar&Cafe Graceville,Iisalmi)

Hyvää ja nokkelaa sanailua huumorilla höystettynä. Mukana myynnin tosiasioita, jotka ovat kyllä tiedossa, mutta joita ei tule välttämättä aina noudatettua. Illasta sai hyviä muistutuksia kannustavassa ilmapiirissä. Ilta antoi aihetta miettiä omaa käyttäytymistä myyntitilanteissa hieman enemmän

Anna-Reetta Väänänen

Anna's Darling

Ensimmäinen jakso oli hyvä, mukaansa tempaava mutta toisella jaksolla olit jossakin muualla, osin tsemppi katosi
Mutta kokonaisvaltaisesti ihan OK.
Asiaa kaikki.
Meilläkin otetaan vain tilauksia vastaan ja tehdään töitä tukkaputkella ja ei osata myydä ! vaikka yli 10.000 lähetystä laitetaankin toimitukseen, mitä se olisikin jos vapautettaisiin ne loputkin taidot
Tulen toisenkin kerran kun on mahdollista

hannu@palkintopkp.fi

Jälleen kerran mahtava ilta 🙂 Kaksi kertaa markkinointi-iltamat nähneenä, tiesin ettei tarvitse pettyä tälläkään kertaa. Aina saa uusia ideoita ja kikkoja. Aion enemmän auttaa asiakasta kun pitää “myyntipalopuheita”, joten siitä ne varmaan kaupatkin sitten syntyy 😉 Asiakkaan huomioiminen vielä enemmän jälkikäteen 🙂 Suositus ihan kaikille, jotka myyvät jollakin tapaa jotain. Iso KIITOS <3 mahtavaa positiivista energiaa 🙂

Kiitos puhujalle kivasta illasta ja kiitos yhteistyökumppaneille ständeillään, mutta kuka ne hyvät kakut leipoi? Kävin kysymässä heiltä ja kiittämässä kakuista, mutta olisi ollut kiva, että heidätkin olisi mainittu esityksen rullatekstissä.

Esitysteknisesti arvioituna tykkäsin koulutussessioista (ei tullut poverpointtikuolemaa!) ja tykkäsin siitä, että asioista puhuttiin ihan tavallisella kielellä eikä millään markkinointihypehöpötyksellä. Emme me kuitenkaan kaikki ole markkinointieksperttejä, vaan ihan tavallisia ihmisiä tavallisine ajatuksinemme.

Parhaiten mieleen jäänyt tehtävä on se, että voisin piirrellä kuvioita ja kaavioita yrityksen prosesseista ja asiakkaista. Iso plussa siitä, että esityksessä mainittiin pieni yksityiskohta: ei sun tarvi markkinoida tuhannelle, jos et pysty vuodessa käsittelemään kuin ehkä neljä asiakasta.

Käyntikortteja tuli vaihdettua monta kappaletta, toivottavasti joku niistä löytää tiensä sopivalle henkilölle.

Ilta oli taas hyödyllinen ja asiaa täynnä. Uusien ajatusten kanssa on aina mukava lähteä kotiin ja pistää oppi toteutukseen. Suosittelen aivan kaikille.
#pasionkingi, huipputyyppi oikeassa paikassa. Kiitos!

- Emili

LadyLine Seinäjoki

Homma toimii, suosittelen. Vakiopalautteeni, kun asiat sujuvat. En keksi tähän haukuttavaa, viihdyin, innostuin, sain ajatuksia ja kengätkin oli tyylikkäät.

-Tapio Hautala

Counter Culture Style

Aivan huikeaa settiä 🙂 Tätä ois voinut kuunnella vaikka kuinka pitkään, huumorilla höystettyä.
Sain hyviä ideoita, niin kivijalka liikkeeseemme, kuin myös yritysmyyntiinkin.
Iso Kiitos
#pasionkingi ja tää on totta.

Päivi Harttunen

Matsiiri Oy/Mandragora Turku

Kiitos iltamista! Ilta ylitti odotukset, luento oli täyttä asiaa ja vielä hauska. Kuvittelin väsynyttä ja tylsää iltaa, mutta jo ovella oli iloisia ihmisiä tervehtimässä kädestä pitäen. Monta asiaa tulee käyttöön ja muutama kontaktikin löytyi. Kiitos!

Tanja Niskanen

FitLine ravintolisät ja kosmetiikka 6428868.well24.com

Kiitos mahtavasta esityksestä; huumoria, tarinaa ja selkeää asiaa! Pasilla on miellyttävä puheääni ja sitä on ilo kuunnella. Hyvä ominaisuus esiintyjälle 🙂
Nyt ei sitten muuta kuin kädet saveen ja dreijaamaan – katse peiliin ja toimeen vaan.

Tuija Kostiainen

Hierontaa ja hyvinvointihoitoja Järvenpäässä. Tervetuloa voimaan paremmin!, Tmi Hyvinvointipiste

Ajatuksia herättävä ja antoisa ilta höystettynä hyvällä huumorilla! Kiitos!

Marja Kasanen

Kollega.fi-verkkolehti

Kiitos aivan mielettömän hauskasta illasta ja kattavasta tietopaketista!
Esiintymistaitosi on ihailtavaa! Suosittelen iltaa varmasti asiakkailleni. Käyn varmasti nappaamassa idiootit ympärillä kirjan, jota on moni muukin suositellut.
Kiitos ja mukavaa syksyä!

Tiia Seppälä

Tmi Tiia Seppälä, Koulutettu klassinen/ urheiluhieroja

Pasi on kingi ja huipputyyppi, hyvä puhuja ja vaikka mitä. Hyvin rakennettu show ja asiallista Ameriikan meininkiä Keravalla, valoshow ja kaikki!

Rahoja en tule vaatimaan takaisin 🙂

Kiitos Pasi! Suora mutta huumorilla höystetty puheesi osui ja upposi. Juuri näin! Tälle S-persoonalle ei myyminen ole helppoa, mutta onneksi tapoja on monia, ja luovuus auttaa. Kiitos hyvistä vinkeistä!

Satu Hart

valokuvaaja, Järvenpää

Ilta oli ehdottomasti paras koulutustilaisuus missä olen ollut, kaikki toimi loistavasti ja aika meni nopeasti. Ilta oli hauska, mitä ei ehkä osaisi myynnin koulutukselta odottaa! Suosittelen lämpimästi kaikille jotka ovat millään tavalla myynnin tai asiakaspalvelun kanssa tekemisissä.

Marjo

Angelavenue.fi

Ihan mielettömän hyvä ilta. Sain paljon mietittävää ja työkaluja omaan yrittäjyyteeni. Kolme tuntia meni todella nopeasti ja Pasia olisi kyllä kieltämättä kuunnellut pidempäänkin. Kiitos!

Erittäin miellyttävä ja viihdyttävä infopaketti mielestäni kuitenkin etupäässä BtoC myyjille.
Kuten myyntikuiskaaja totesikin ei sinällään mitään uutta mutta vanhan kertaus on usein tärkeää ja tilaisuudesta saa mukavasti uutta virtaa varsinaiseen myyntityöhön.

Aivan loistava, kuten aina! 👍

Erittäin mukaansatempaava esiintymistyyli.

Aivan mahtava myynti-iltama!

Pasi, kiitos paljon todella mukaan tempaavasta ja hauskasta esityksestä.

Sain iltamasta paljon hyviä vinkkejä myyntiin, mitkä aion kyllä ottaa käytäntöön omassa henkilökohtaisessa ja myös yrityksemme myyntityössä ja asiakaspalvelussa.

Suosittelen kaikille yrittäjäkollegoille lämpimästi.

Ehkä ainut parannettava olisi se, että jos keksitte miten verkostoitumista voisi parantaa. Ehkä hiukan lisää aikaa kahvitauolle! Nyt aika meni pitkälti kahvijonossa. Ikävä kyllä tilausuuden jälkeen kaikilla näytti olevan kiire kotiin joten siellä ei päässyt verkostoitumaan.

Seppo Hyrkäs

Marrow -Marketing Equipment-

Odotukset olivat korkealla, sillä Markkinointi-iltamat oli paitsi hulvaton viihdeshow myös tuhti paketti täyttä asiaa. “Myynnin pelko on konkurssin alku” antoi sekin oman lupauksensa jatko-osasta. Korkeissa odotuksissa on aina suuri pettymyksen riski. Vaan pettyä ei tarvinnut. Mieletön setti. Erikoiskiitos alun iholle tulevasta muistuksesta yrittäjän voimien rajallisuudesta.

Ps. onnittelut impulsiivikengistä!

Terhi Kangas

Merkityskirjat Oy, Toteuttamo Verbaali Ky, Dooroom Lahti Oy

Näin asiakas- ja myyntityössä aloittelevalle erinomainen tilaisuus saada eväitä taipaleelle. Tilaisuus ylitti odotukset ja oli todella antoisa. Pasi on loistava puhuja ja kertoi hyviä esimerkkejä omasta kokemuksesta. Paljon pohdiskeltavaa ja hyviä vinkkejä käytäntöön. Aika meni kuin siivillä ja olisi mielellään kuunnellut pidempään.

Annika Dahlström

Celex Oy

Mietin, että haluanko oikeasti käyttää vapaa-aikaani, kokonaisen illan, johonkin myyntikoulutukseen. Onneksi käytin! Sen lisäksi, että sain uusia ideoita ja inspiraatiota, sain monta vuotta lisää elinaikaa, mikäli sanonta “nauru pidentää ikää” pitää paikkansa. Aion kokeilla ainakin koulutuksessa kuulemaani ideaa kylmien kontaktien lämmittämiseen. Suosittelen koulutusta kaikille, jotka tekevät kauppaa asiakkaan kanssa. Myyjistä kampaajiin, kiinteistönvälittäjistä hierojiin jne. Kiitos!

Anika Ylander

FBO, ravintovalmentaja, Riittävän Hyvä

Erittäin hyvä puhuja vaikka väittääkin olevansa kuiskaaja:)
Pidän luennon rungosta, asiasta, mennään asiaan heti ja juuri niistä esimerkeistä joilla puhetta jatkat. Minulle toimii hyvin tämä. Aika on hyvä (voisin toki olla kokopäivänkin juttu) mutta hyvä näin.
Hienoa että jaksat kiertää ja puhua ja kaiken olet saanut meille köyhille yrittäjille ILMAISEKSI, tänä päivänä mikään ei ole yleensä ilmaista.
Edellisellä Markkinnointi Iltamissa oli sama hyvä meno päällä kuin tässä kakkososakin.
Itsellä kävi kuitenkin niin, että kivijalkaliikkeen lopetin hyvässä yhteisymmäryksessä itseni kanssa. Olen siitä pahoillani ja tunnen pahaa epäonnistumista, mutta uusia ideoita pulpahtelee päässä ja nyt rakennan verkkokauppaa. Rahaa voisi olla enemmän käytettävissä kuin on, mutta minkäs teet. Joten en koe että markkinointi-iltaman anti meni omalla kohdalla pieleen vaan se vahvisti sitä mitä piti tehdä.
Myynti-Iltamissa tuli uutta asiaa ja mielenkiintoisia näkökulmia.
Olen noita kolme taitoa (kyselytaidot) miettinyt ja olen ajatellut niin,että asiakkaalta pitää kysyä niin ettei hän voi vasta kyllä/ei- vastauksella. Avainkysymksenä itsellä on ihan joku muu, ilma, maailman tapahtuma jne. moni uskaltaa tämän jälkeen jo kysyä tai jopa sovittaa. DISC nelikenttä oli mielenkiintoinen. Tekisin heti jos olisi tuo ylimääräistä. KIITOS<3.
ps. suositeltu on kollegoille edesen aikaan ja tätäkin kovasti

Kiitos koulutuksesta! Osa asiasta oli tuttua ennestään, mutta paljon uutta näkökulmaa sain. Itse olen tehnyt myyntiä ja vähän myös markkinointia toisille, ja eilisillan jälkeen voin ottaa käyttöön taas entistä rohkeamman asenteen 🙂 Valitettavasti jouduin olemaan välillä pois tilaisuudesta venäjän kielen kurssin vuoksi ja katselenkin siksi uudestaan koko jutun. Harmittaa myös, että joku oli vienyt poissaollessani koulutusvihkoni, jossa oli myös Millpointin mainoksessa ollut voittopiirros 🙂

Pekka Kääriäinen, Kalajok

p. 044 9134439

Ensimmäinen jakso oli hyvä, mukaansa tempaava mutta toisella jaksolla olit jossakin muualla, osin tsemppi katosi
Mutta kokonaisvaltaisesti ihan OK.
Asiaa kaikki.
Meilläkin otetaan vain tilauksia vastaan ja tehdään töitä tukkaputkella ja ei osata myydä ! vaikka yli 10.000 lähetystä laitetaankin toimitukseen, mitä se olisikin jos vapautettaisiin ne loputkin taidot
Tulen toisenkin kerran kun on mahdollista

hannu@palkintopkp.fi

Pasin asiantunteva, avoin ja värikäs esiintyminen tekee aina ison vaikutuksen minuun! Pasin setissä ei ole sitä vaaraa että jotain jäisi “kuuntelematta” 😊 koska homma pysyy mielenkiintoisena alusta loppuun. Odotukset olivat korkealla jo ennen tilaisuutta ja ne jälleen kerran ylitettiin!

Käytäntöön tulen viemään ainakin sen että ensin kuuntelen ja kysyn hieman enemmän kuin aikaisemmin ennenkuin esitän ratkaisua tarpeeseen/ongelmaan -> painopisteen muutos ja positiivisen tunnelman luonti. Myös jälkihoito vaatii omassa työssäni hieman skarppaamista!

Voin lämpimästi suositella Myynti-iltaman anteja kaikille kauppamiehille ja naisille ja sekä muille organisaation jäsenille! Jokaisen työntekijän ja yrittäjän olisi hyvä tiedostaa se että myyntiin osallistuvat tavalla tai toisella koko organisaatio!

Kaj Aaltonen

Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Oli loistava ilta! Sopivasti huumoria, asiaa, esimerkkejä ja vinkkejä. Kannustava ja lämminhenkinen tilaisuus. Aion laatia unelma 50-listan toiveasiakkaista ja suunnitella luurisula lähestymistä heidän kanssa.

Johanna

Bloomworks kukkapalvelu

Olipa aivan mahtavan upea Myynti-iltamat eilen Keravalla. Pasi oli aivan liekeissä ja miksipä ei, kun oli sali täynnä, hienot puitteet (Keuda) ja oikea Ameriikan meikinki värivaloineen ja savukoneineen. Tarjoilut olivat myös mitä maittavimmat. Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille.
SUURI kiitos, että sain olla mukana – tuli ihan etuoikeutettu olo.

Huikean hieno ja viihdyttävä ilta. Ehdottomasti suosittelen osallistumaan, mikäli yhtään tuntuu siltä, että omaa myyntityötä voisi vielä kehittää timanttisemmaksi. Sain ideoita, joita lähdin toteuttamaan heti samana iltana: Kävin kotimatkalla ostamassa ison pinon hienoja postikortteja ja postimerkkejä. Seuraavana päivänä ensimmäiset käsin kirjoitetut kortit olivat jo matkalla asiakkailleni.

Laura

Small Design Helsinki Oy

Todella hyvä ja antoisa koulutus! Pidin valtavan paljon! Kiitos 😊 osa vinkeistä jo käytössä, mutta ei kaikki todellakaan. Osaa on mietitty, mutta ei ole tehty “se myynninpelko” lienee estänyt. Heti virisi ajatuksia ja into nousi päälle,
tehtä taas lisää. Vien käytäntöön esim. yllättävät postitukset, videoita lisää ym..ym..niitä, joita ei vielä ole testattu. Suosittelen kaikille, jotka myyvät jotain!
Onneksi lähdin mukaan iltaan 😄
Kiitos 🤗

Hei Pasi, kiitos mieleenpainuvasta aiheestasi: Myynnin pelko on konkurssin alku. Hyvää ja painavaa asiaa mukavasti kerrottuna. Asiaa tuli riittävästi, ei kuitenkaan liian paljon yhdelle illalle. Hyvät ja loogisesti etenevät materiaalit jatkokehittelyyn työpaikalle

Aivan mahtava ilta taas jälleen kerran, kumpa tuon Pasin antaman innokkuuden saisi pidettyä yllä aina seuraavaa iltamaan saakka jotta hyvä draivi pysyisi päällä kokoaika.
Suosittelen kyllä kaikkille näitä iltamia sillä näistä saat uutta virtaa omaan työhönsä ja nämä ei ole mitään paikalla hiljaa tönöttämistä ja kuuntelemista vaan voisi sanoa viihdettä myöskin hyvällä tavallaan.

Nää on aina ihan mahtavia iltoja! 🙂

Moi,
Kiitos illasta!
Asia ja esiintymisesi riittävät hyvin pitämään kiinnostuksen yllä ilman turhia tykityksiä. Omaan makuuni illassa oli muutamissa kohdin liikaa “Amerikkaa”.
Paras anti itselleni oli tarina!!! Englannista, jossa kollegasi otti asiakaskäyntiin hiukan aikaa ja etäisyyttä. Hyvä idea, joka lähtee käyttöön. Olen itse tehnyt ennen tapaamista pienen pysähdyksen, ja muistuttanut itselleni tapaamisen tavoitteen. Koitan yhdistää nämä kaksi keinoa keskittyä tapaamiseen.
Terveisin,

Jyrki Allonen

Apu-Tuote Oy

Loistava paikka ja upea lavashow! Pasin esitys täyttä timanttia! Harvoin jaksaa kuunnella 2 x 1,5 h ohjelman putkeen ilman, että miettii milloinhan tämä loppuu.

Pasi osasi tuoda asioita myynnistä selkokielellä huomioiden yleisön, jättäen turhat terminologiset höpinät pois sekä osaten käyttää loistavasti huumoria oppimisen keinona ja tärkein, antaen käytännön vinkkejä omaan työarkeen. Kiitos!

En mä tiedä mitä voisi parantaa… olin vaan niin haltioitunut loistavasta esityksestä, mielettömän lämpimästä meiningistä, siitä miten meidät otettiin vastaan ja miten toivotettiin hyvät kotimatkat! Tarjoilu pelas ja yhteistyökumppanit oli mielettömän innostavia ja innostuneita.

Ja kiitos etenkin siitä Pasi, että uskaltauduit kertomaan työuupumuksestasi. Se jotenkin helpotti. Itse koin pahan työuupumuksen 25 vuotiaana ja nyt kolme vuotta myöhemmin voisin sanoa että alan olla ns. kuivilla. Anna itsellesi aikaa ja kohtele itseäsi armollisesti (vähän hirvitti ajatella että sinulla on vasta puoli vuotta tapahtuneesta, itse en todellakaan olisi kyennyt moiseen, vaikka kuvittelinkin aina ennen että on supervoimat).

Kiitos tästä ja pliiis tehkää näitä rundeja lisää<3

Ps. Kaivoin markkinointi -iltamien työkirjankin jo esiin palauttaakseni mieleen juttuja ja tarkistaakseni check listin:)

Sisältö oli alusta loppuun kiinnostava, ja mielenkiinnon alusta loppuun saakka ylläpitävästi esitetty, esimerkit innostavia ja puhutteleva puheääni. Asiakkaan virittäminen vastaanottavaan tilaan (yllätyslahja, video, jne.) viritti minutkin kehittelemään uutta tapaa lähestyä asiakkaita – tähän sain eniten “heti”-ideoita. Sopii kaikille; siistijästä sahaajaan, kirkkoherrasta kikherneenkasvattajaan – tästä olisi elinikäistä hyötyä myös yläaste-ikäisille, tulevaisuuden asiakaspalvelijoille! Ennen myynti oli kivaa, myynti-iltamien jälkeen vielä kivempaa. ISO ja KAUNIS KIITOS!

Innolla 2019 iltamia odottaen Täysin Myyty

Johanna Jääskeläinen

Podopoli

Ihan mielettömän hieno ja hyvä tapahtuma, kiitos tuhannesti!
Suosittelen tätä kaikille, kaikkihan me tehdään kauppaa eri muodoissa!
Oon vieläkin ihan liekeissä ja sain aivan mahtavat eväät mukaani!
Pasi on huippu alansaosaaja!
Kiitos myös yhteistyökumppaneille jotka mahdollistaa meille yrittäjille näistä tapahtumista ilmaiset!🌺

Krista-Carola Mäkinen, Ulvila

Koulutettu hieroja

Lähden monesti varauksella maksuttomiin yrittäjille suunnattuihin tapahtumiin. Onneksi en jättänyt tätä välistä! Ihmisläheistä ja positiviista myyntisparrausta. Pelkäsin jo, että ilta sisältää pelkkiä numeroita ja oppeja miten tienaat ensimmäisen miljoonan. Työkirja oli iso plussa, sen avulla asiat pysyy mielessä ja aijon palata siihen vielä uudelleen, jotta saan opit myös käytäntöön. Pasi on Kingi!

Kaikella kunnioituksella tämän myyntinaisen on annettava myönteistä palautetta, vaikka olenkin melko kriittinen tapaus. Oikeen kertasin iltaman annin, jotta löytiskö jotain kommentoitavaa. Myynnin perusjuikelot tuli kerrattua ja vielä myös uusilta näkökulmilta katsottuna eli maailma muuttuu…Parasta on myönteinen ja hauska esitystapa. Liian usein törmäämme sitruunan syöneeseen kanssaeläjään.

Karijoella 20.9.2018 järjestetty tilaisuus oli todella hyvä. Yksityiskohtana äänen ja valon hyödyntäminen oli todella piristävää. Tilaisuuden toteutukseen oli todella nähty vaivaa, näin ei valitettavasti aina ole.
Nöyrä kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille, erinomaista työtä!

Arto Aalto

Prodiags Oy

Kiitokset! Erittäin hyvästä koulutuksesta ja aihepiiristä.

Paljon olen käynyt ja kuullut. Mutta tälle koulutukselle pitää antaa 10+ huomioiden vielä käynnissä olevan tervehtymisajan kouluttajalla.

Nimim. “Aika monta kertaa kirpas ja kolahti” 🙂

Oli ilo kuunnella kuinka olla rohkea ja toteuttaa mahdottomiltakin tuntuvat ideat. Kunpa oivaltaisimme, jotta vain taivas on rajana. Suosittelen, Myynti-iltamat antavat ideaa ja intoa niin nuorille kuin ikääntyvillekin. Ei muuta kuin luukut auki ja tornadon tavoin eteenpäin. Kiitos piristävästä illasta

Iltamat sopii sellaisenaan nautittavaksi kenelle tahansa ihmisten, viestinnän, markkinoinnin ja myynnin kanssa askaroiville. Ei vain myyjille! Kyseessä kuitenkin joka tapauksessa on ihmisten kanssa työskentely. Niin monen tätä “ravistelua” tarvitsevan olisin toivonut olevan mukana…

Mielestäni tapahtuma Kalajoella oli hyvin järjestetty, ja se että sai työvihon käteen + muuta materiaalia mukaan oli suuri +! Jäi positiivinen tunne tapahtumasta, ja jos muuta koulutusta järjestetään täälläpäin niin ilman muuta kiinnostunut! 🙂

Asiat tuotiin esiin viihdyttävällä tavalla ja asiantuntevasti. Hyvödyllinen ilta jonka jälkeen myynnin kasvattaminen on vain itsestä kiinni.

Kiitos taas innostavasta tapahtumasta! Olet Pasi valloittava persoona, ja osaat kertoa asiasi todella innostavasti. Viihdyttävä ilta täynnä tärkeää asiaa 🙂 Työkirja oli kiva lisä. Suosittelen kaikille yrittäjille!

Mira Huhta

Hevostoiminta Laukki

Hienosti järjestetty tapahtuma, jossa sain paljon arvokasta oppia ja kerrankin OIKEASTI konkreettisia vinkkejä omaan työhön. Sain myös hyviä kontakteja joten oli hyödyllinen reissu kaikin puolin!

Suosittelen kaikille yrittäjille + heidän henkilöstölle & yrittäjäksi aikoville. En näe mitään tarvetta muuttaa tätä settiä, eikä ainakaan vähentää “ameriikan meininkiä”. Ostaisin jo seuraavan koulutuksen jos olisi myynnissä.
Omassa työssäni aion viedä käytäntöön asiakkaan persoonallisuustyypin huomioon ottamisen mahdollisuuksien mukaan sekä edelleen aitoon kuulemiseen keskittymisen.

Myynti-iltaman esiintyjä oli innsotava ja ilta oli sopivan pituinen.
Harmitti hiukan, kun tauko oli niin lyhyt, ettei ehtiny kunnolla tutustua pisteisiin, syödä ja käydä vessassa siinä ajassa. Ja tilaisuuden jälkeen oli tarkoitus vielä verkostoitua, mutta melkein kaikki osallistujat hävisivät kotiin.

Aivan mahtava ilta. Opin paljon uutta ja opin ajattelemaan enemmän positiivista näkökulmasta.
Nyt myynti kyllä eteenpäin menee. Kiitos

Hannah Sandell

Cosmopharma

Kolmatta kertaa teidän kiertueella mukana ja siis joka kerralta on jäänyt jotain uutta käteen, nyt oli ensimmäinen kerta myynti-iltamissa. Suosittelen ihan jokaiselle ja nää on niin mainioita tapahtumia, kun puhutaan kielellä, jota jokainen ymmärtää, eikä ole spesiaalisanastoa käytössä. Käytännön konkreettiset esimerkit, ne on hyviä! Ja on mahtavaa, kun asioista puhutaan asioiden oikeilla nimillä, eikä kaunistella asioita. Olisi mahtavaa, jos saataisiin jollain tavalla järjestettävän paikkakunnan yrityksiä näihin tilaisuuksiin mukaan.

Paljon hyödyllistä asiaa lyhyessä ajassa. Suosittelen. Kiitos.

Mielenkiintoinen ja laadukkaasti toteutettu luento. Ei kyllästyttänyt hetkeäkään ja siitä kiitos puhujalle. Sain mietittävää, vaikka yritys on vasta haaveissa. Varmasti tämä antoi vielä enemmän heille, joille asiakkaan kohtaaminen on arkipäivää ja myyminen osa työnkuvaa.

Erittäin hyvä ja innostava tapahtuma. Suosittelen kaikille, keitä myyntiin liittyvät asiat epäilyttävät.
Pasi sai rennon, mutta vankan otteen ansiosta paljon motivaatiota meille kokeilla uudenlaisia kikkoja myynnin ja mainostuksen parissa.

Melkein sanoisin pitäisi olla pakollinen kaikille,
oli yritys pieni tai iso. Aina tarpeellinen.

Jouko Väkeväinen

myyntityötä vuodesta 1976, Kangaskauppa Pala-Nurkka, Savonlinna

Kiitos hauskasta ja inspiroineesta sekä ideoita ja uusia verkostoja antaneesta illasta niin Pasi Rautiolle kuin yhteistyökumppaneille!
Ilta oli koostettu monipuolisesti ja ammattitaitoisesti.
Tätä voi suositella ihan kenelle tahansa jollain tapaa yritystoiminnassa mukana olevalle.
Itselläni yritys on vasta suunnitteluasteella ja ilta toi siihen ideoita ja inspiraatiota. SIC-ihmisenä kaipaan aika ajoin potkua ja tämä oli sitä 😊 👍

Mieleenpainuva esiintymistyyli takasi mielenkiinnon alusta loppuun. Myös esitetyssä asiassa oli monta hyvää pointtia ja ajatusta herättävää vaihtoehtoa. Tästä onkin mukava lähteä viemään omaa osaamistaan eteenpäin, miettiä asioita useammalta eri kantilta ja viedä markkinointia oikeaan nykyaikaisempaan suuntaan. Kiitos iltamasta, oli oikein mukavaa ja mielelläni tulen myös muihin iltamiinne jatkossa.

Oli erittäin hyvä “koulutus” ilta.
Odotukset eivät valtavan korkealla olleet, johtuen aikaisemmista saman tyyppisistä illoista joissa mukana olen ollut, “kouluttajia” on monenlaisia.

Erittäin innostava kokemus.

Aion keksiä oman tyyppisen postituslahjan potentiaalisille uusille asiakkaille.
Ja mahdollisesti saada uusia asiakkaita sen kautta.

Ilta laittoi miettimään omaa käyttäytymistä sekä asennetta myyjänä.
Sekä osaltaan myös oman jaksamisen rajoja.

Suosittelen kyllä osallistumaan kiertueeseen jos vähänkään ajattelee että asia kiinnostaa.

Tapahtuma oli inspiroiva. Myyntiin sai monia uusia ideoita. Tapahtuma laittoi miettimään omaa tapaa myydä ja miten sitä voi kehittää. Esimerkkien avulla asioista sai realistisen kuvan. Esitys oli kaikin puolin sopiva, tietoa antava ja inspiroiva. Myynti-iltamat sopii minust kaikille, jotka ovat myynnin kanssa tekemisissä, oli sitten yrittäjänä tai myyjänä yrityksessä. Minä otan muutaman idean omaan työkalupakkiini ehdottamasti. Kiitoksia illasta. Kannatti lähteä.

Jiri Haikonen

Suur-Savon Op-Kiinteistökeskus Oy LKV

Kiitos itsellesi!

Olen hehkuttanut sinua ja illan toteutusta ihan kympillä. Jengi tietää mikä on pieru tuulikaapissa jne. Leppävirralla näkyi olevan vielä vapaata. Ryhmäni kuudesta opiskelijasta olisi ollut muutama opiskelija heti lähdössä, mutta en jaksanut lähteä ajamaan. Olemme kuitenkin aikoneet seurata sinua hamaan tappiin asti. Toivottavasti voitan sen arvonnan, että saamme kunnon pläjäyksen mukaansatempaavaa opetustasi tänne ammattiopisto SAMIeduun.

Älä uuvuta itseäsi, sillä se käy salakavalasti noin heittäytyvässä roolissa. Voimia Sinulle tämäniltaiseen!

Innostava esitys mainonnan ja markinoinnin tehosta. Kuulun itse siihen varovaiseen ja laskelmoivaan “neljännekseen”, joten monessa kohdassa kolahti!
Ja kontrollifriikkinä sattui silmään myös yhden “dian” kirjoitusvirhe.
Pienenä yrittäjänä tuo somen mahti kannattaa varmasti ottaa tosissaan – eikä ole ensimmäinen kerta, kun siihen kannustetaan. Toivotaan, että tämä on se vihoviimeinen kerta, joka oikeasti sysää liikkeelle. Ja kotisivut uusiutuvat varmasti tämän talven aikana. Kiitos !!!
Tervetuloa lomailemaan Sulkavan soutupitäjään koko perheen voimin – tarvittaessa järjestämme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa sopivaa ohjelmaa.
Ystävällisin terveisin,

Tuula Sorjonen

Sorjosen lomamökit

Valloittavaa ja persoonallista! Yhtäaikaa vakavaa ja todella hauskaa asian julkituomista. Suosittelen ihan kaikille mutta ensisijaisesti pienille ja myyntinsä kanssa tuskaileville yrittäjäystäville.

Lisäksi tarjolla oli hyvät eväät… JES! 😀

Hetken luulin olevani karnevaaleissa kunnes tajusin, että tämä kaikki voi olla totta myös minun yrityksessäni. Innostuin, opin ja muutan tekojani myynnissä. Huikea ilta . Nautin. Suosittelen.

Aila Pärnänen

Hyvämuusa Oy

Oikein innostava ja myyntiin rohkaiseva ilta.

Iltamissa tarpeelinen määrä informaatiota ja ajatuksia eteenpäin viemiseksi. Itselläni oli asia helppo omaksua. Iltamien jälkeen tuli flow-tila ja sain tehtyä yritysesittelyyn uuden tekstin, jonka taltioin myös videolle. Suosittelen kaikille jotka nostaa tai on nostamatta kätensä pystyy kysymykseen: Osataanko Teillä myydä ja tunneteko myynnin pelikentän, oikeasti?

Antti Roivio

Savonlinnan FysioKulma

Mahtava, innostava esitys, joka rohkaisi uusien markkinointitapojen käyttöönottoon. Ideoita syntyi ja niitä aletttiin heti jalostaa meille sopiviksi.
Kiitos ja nähdään varmasti jatkossakin 🙂

Satu Haukka

Varkauden Ratsastuskeskus

Paljon hyvää asiaa hienosti ja selväsanaisesti kerrottuna. Itselleni heräsi monta hyvää ideaa joita aion käyttää omassa työssäni. Kiitos Pasi.

Irja Koski

Parturi-Kampaamo Hius Koski, Kutojankatu 6 60100 Seinäjoki

Ilta antoi ajattelemisen aihetta ja sai hyvän buustin päälle omien tuotteiden kehittämiseen asiakasnäkökulmasta. Asiantuntijamyyjä!

Sanna

Tasantili Oy

Pasin esitys on kuin stand-uppia katsois, mutta jokainen sana on timanttista asiaa. Pisti miettimään asioita paljon yksinkertaisemmin. Solmut aukeaa. Nyt en jää odottamaan vaan alan tekemään. Toki olen mukana myös mahdollisessa seuraavassa koulutuksessa 🙂

Mielenkiintoinen ilta! Kiitos! Vaikeaa keksiä mitään parantamisen aiheita. Suosittelisin tätä kaikille, jotka vain myynnistä ja markkinoinnista ovat kiinnostuneet. 🙂

Paula

Mad Devil Oy

Kiitos kivasta tilaisuudesta! Vaikka monet asiat ovat jo pitkään myyntityötä tehneelle tuttuja, ei muistutusta ole ikinä liikaa. Tunnelma oli ihanan rento. 9 sanan sähköposti lähti heti tänään yhdelle asiakkalle, toivottavasti se tuo kaupan 🙂

Sisältö Hito Hyvä ja paljon esimerkkejä käytännöstä arvosana = ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Käytäntöön otan asiakaspalvelun parantamisen kohtaamiset ja ilmeet 🙂 Suosittelen Parturi-Kampaajille välillä muutakin kuin tekniikkaa ja kemiaa ! Toinen kerta Myyni iltamissa muutama vuosi sitten L-rannassa ja nyt tyttäret mukana ja täynnä Myynti energiaa kiitos !! Seuraavaa Iltamaa odotellessa 😄

Aivan helvetin ärsyttävä jätä!? Ei vaan, 😂 hyvä show, koulutuksellisesti toimii varmasti työkaluna tulevaisuuteen. Kiitos että en saanut Saipan sankkoa arvonnasta.. Tervetuloa käymään tänne Ecotekille, Leppävirralle. Saatte Kalpan ja firman pinssit kaupanpäälle.

Ilta oli oikein inspiroiva. Itselleni selkeytti ajatuksia siitä miten lähden yrityksen markkinointia toteuttamaan. Käytännössä aion toteuttaa jatkuvaa markkinointia ja ottaa somen haltuun;)Myös nettisivut lähtee uudistukseen. Suosittelen iltaa kaikille yrittäjille ja myynti alalla toimiville.

Sanna Nissinen

Asn-urakointi Oy

Mainio ilta täynnä asiaa ja hauskasti kerrottuna! Konkreettisia neuvoja myyntiin ja asiakas tapaamisiin ihan kaikille alasta riippumatta. Pasi todella tuntuu osaavan hommansa ja saa kuuntelijat pauloihinsa koko illan ajaksi. Suosittelen kaikille myynnistä ja asiakas kohtaamisista kiinnostuneille!

Kiitos illasta! Sain ihan uutta potkua tekemiseen ja myös uusia näkökulmia myyntityöhön. Ihan mahtavaa, että järjestätte näitä tapahtumia.

Anu Haustola

TiliHaus

Myynti-iltama antoi itselle paljon ajateltavaa. Tiedän tarvitsevani lisää vielä tietoa aiheesta. Kiitos äärimmäisen selkeästä ja silmiä avaavasta koulutuksesta. Tiedän kenen puoleen kääntyä kun saan asioita vähän enemmän liikkeelle firmani toiminnassa saadakseni lisää tuulta siipien alle. Kiitos paljon!

Pasi on timanttia! En ole pitkään aikaan lähtenyt koulutuksesta yhtä tyytyväisenä! Ilta kokonaisuutena oli aivan huippu!

Illan sisältö oli täynnä tiukkaa asiaa, yleisön virettä pidettiin koko ajan yllä ja Pasin innoittava esiintyminen huumorilla höystettynä toimi kuin junan vessa! Kiitos!

Kiitos vauhdikkaasta, vivahteikkaasta esityksestä; on taito pitää täysi salillinen ihmisiä “otteessaan”! Yleisön monenkirjavan taustan huomioiminen on vaikeaa, mutta esiintyjä onnistui siinä hyvin.
Jouduin valitettavasti poistumaan hieman enne esityksen loppua. Siihen astisista aiheista eniten ajattelutti sinänsä selvä, mutta nyt taas hieman syventynyt ymmärrys erilaisista persoonallisuustyypeistä.

Ilta meni nopeasti sujuvaa ulosantia kuunnellessa. Opetus/tarinat olivat todellisia, osuvia ja myös hauskoja. Aiomme hymyillä ja nauraa entistä enemmän työpaikallamme.
Suosittelen yrittäjä ystäville.

Asta

Kopiokerttu Oy

Loistosettiä taas kerran, ei valittamista! Miellyttävää, hauskaa ja hyödyllistä.

Oskari Uotinen

InFlow

Hyvä, ytimekäs asia.Pasi olet mainio selkokielinen esiintyjä jota todellakin jaksoi kuunnella tarkasti.

Hieno ilta, jossa keskittymiskykyni ei tainnut herpaantua kertaakaan, kiitos mainion puhujan! Osa vinkeistä olikin jo meillä käytössä. Itselleni otan käyttöön sen, että olen oma introvertti itseni enkä edes yritä olla mitään muuta myyntityötä tehdessäni. 🙂 Suosittelen Myynti-iltamia kaikille, jotka epäilevät omia kykyjään myyjänä.

Riitta Jaakkonen

FirePro Finland Oy

Esityksen kesto, sisältö ja jaksotus on tarkkaan mietitty. Tarinat esityksen sisällä ovat oiva tapa auttaa kuulijoita muistaman opetetut asiat. Pasi on koulutusalan ammattilainen jota voi suositella kaikille yrittäjille.

Illasta sai ammennettua paljon uutta asiaa jota voi niin omassa kuin myös oman yrityksen toiminnassa kehittää.

Kiitos Pasille ja yhteistyökumppaneille!

Tapahtuma oli hienosti organisoitu, hyvä esimerkki siitä mitä yhteistyöllä saadaan aikaan. Kouluttaja Pasi Rautio saa yleisön mukaan ja on innostava puhuja. Koulutus oli käytännönläheinen – varmasti jokainen sai matkaan uutta myynnillistä innostusta ja avartavia näkökulmia tekemiseen! Lämmin kiitos.

Miia Tarvainen

Personalhuset Finland, Kuopio

Innostava ilta. Hyvä supliikki ja sopivasti asiaa ja väliin kevennystä! Loistava idea arvonta, joka sopivasti katkaisi esitystä. Kyllä tätä voi suositella ihan kaikille. Ei ainoastaan yrittäjille. Sopivan mittainen tapahtuma. Käytäntöön menee vielä tarkempi asiakkaan kuuntelu ja käytäntöön myös alennusten kysyjien fiksu hiljentäminen. Loistava ja innostava ilta! Tapasinpa entisen työkaveri vuosikymmenien takaa toiselta puolelta Suomea. Iloinen yllätys oli tämäkin!

Anna-Kaarina Kalliokoski

Kiitos;
Todella herättävä ilta, paljon asiaa joka jää muhimaan ja osa lähtee totetukseen. Miia Ylisen kanssa aletaan tehdä myynti videota heti alku viikosta ja muitakin juttuja lähtee jalostumaan.
Aivan mahtaavaaa jos tämä sais jatkumaa nopeasti vaikka maksullisena. Pienelle yritykselle “yksityisopetus” ei ole mahdollista, mutta muutaman kanssa jaettu kustannus ehkä mahdollista.

Minna Ranta

Vietävän Hyvää Tukku Oy

Nostattavaa settiä oli, kiitos! Prosesseja piirretty ja luurisulaa suunnitellaan. Tarinoita oli mukavasti. Niitä voisi olla jopa enemmän, kun tarinat on se osa, joka jää hyvin mieleen.

Ps. Tiesithän Pasi, että on olemassa ammattilaisia, jotka auttavat sinua siinä, ettei sinun tarvitse pyllistellä rautakaupassa “myyjän” kanssa. Kun annat asiantuntijan auttaa tuotteiden valinnassa, pääset pyllistelemään sinne vessaasi toteuttamaan ideaa oman elämäsi remonttimiehenä 😉

Tiina Hirvonen

Sisustussuunnittelu Stailaamo

Loistava tunnelmainen ilta, ja Pasi on kyllä parhaita esiintyjiä mitä olen nähnyt. Auto jää seuraavalla myyntitapaamisella riittävän kauaksi ja luurisula on ehdottomasti mietinnän alla. Toki paljon muutakin käytäntöön sovellettavaa. Paljon oli tuttujakin asiota joita kuitenkin on hyvä aika ajoin herätellä että pysyy virkeänä. Suosittelen kaikille yrittäjille ja myyntityötä tekeville “ajokilometreistä” riippumatta.

Moi, Mukava tulla ja olla, toisen kerran. Selkeäsanaista herättelyä hyvien esimerkkien kautta. Hyvä verkostotapaaminen. Arvostin avautumista henkilökohtaisesta jaksamisesta. Ihminen edellä.

Vesa Herranen

Administer OY

Hyvää on tapa esittää, ei tule aika pitkäksi ja tarinoista tykkään. Olen itse terveydenhuollon ammattilainen ja kohtaan, jossa puhutaan kuuntelemisesta, olisi hyvä vielä lisätä käsite tulla kuulluksi. Vaikka kuinka toinen kuuntelee, niin pitäisi osata vuorovaikutuksessa tehdä tarkentavia kysymyksiä, joilla varmistaa, että tulee kuulluksi.
Kaikki on käytäntöön vietävissä. En ehkä osta niitä vasemman jalan suksia, mutta jotain hauskaa pitää keksiä. Postikorttejakin varmasti lähettelen, teen sitä muutenkin.

Sari Andersson

Varkauden Navitas

Erinomaisesti ilmaistu koulutustilaisuus. Olemme työkaverin kanssa suunnitelleet teidän ajatuksia käyttäen uuden imagon luomista koko päivän.
Suosittelin jo teitä VRP:lle, Arto Luostariselle. 044 784 8194

Hyvä herätys siitä, että kaikki yrityksen työntekijät myyvät, ei vain MYYJÄT.

Taru Niemelä

Livia-sisustuskutsut ja www.verhokauppa.com

Hyvin suunniteltu ja innostava esitys.
Paljon jo ennestään tuttua, mutta paljon myös uusia ajatuksia ja ennen kaikkea innostavaa asennetta.
Haastavaa saada toimiva esitys näinkin heterogeeniselle joukolle, mutta onnistuitte siinä erinomaisesti.

Risto Sivonen

AgSivo Oy

Moro!

Oli ihan pakko laittaa postia, sillä te siellä olette

todennäköisesti pelastaneet yritykseni. Alku oli todella kuiva,

siis täysin kuiva. Joo ja kyllä tiedän, että alku on aina

yleensä kuiva pitkän aikaa, mutta  omalla kohdalla KUKAAN ei

osoittanut palveluitani kohtaan kiinnostusta, vaikka olin

kartoittanut tarvetta  ja halukkuutta aiemmin  ennen yrityksen

perustamista. Se ei kuitenkaan realisoitunut kun aloitin.Tein jotain

selvästi päin persettä.

Ehdin jo selvittää viime kuussa mistä saan työttömyystukea kun

kaikki menee metsään. Kävin myynti-iltamissa, ja sain jo sieltä

vinkkejä ja ideoita. Tilasin myöhemmin tuloksen tuplaus kirjan ja

kokeilin soveltavasti kahta vinkkiä oikeastaan peräjälkeen. Sain

VIIKOSSA kolme sopimusta, jotka on vakituisia toistaiseksi. Lisäksi

yritykseni on tullu näkyviin toimialueellaan ja eräs yrittäjä

haluaa ostaa minulta palveluita omaan yritykseensä!

Joten, KIITOS. Autoitte yritystäni,mutta myös omaa

mielenterveyttäni :’D Kerrankin minulla on tunne, että toivoa on

ja minulla on mahdollisuuksia. Jos tarvitsen henkilökohtaista

opastusta, olen teihin yhteydessä, olen niin iloinen!

Hei
Iso kiitos mukaansatempaavasta koulutuksesta jossa ydinasiat saivat aidot kosketuspinnat käytännön myynti-/asiakaspalvelutyöhön. Minä sain useita työkaluja opettaa asiat omalle nuorelle työntekijälle josta tulee myös yhtiökumppanini. Havaitsin myös että olemme oikeilla linjoilla koska pyrimme auttamaan asiakasta päätöksenteossa, helpottaahan se myös meidän omaa työtä koska tuotteesta tulee kerralla mieleinen.
Uskon että mietimme koulutuksen suosittelemista seuraavassa Leppävirran yrittäjien hallituksen kokouksessa.
Kaunista syksyä toivotellen

Sirpa Jaakkonen

Yrittäjäyhdistyksen jäsen, Cafe Agda, Leppävirta

Kiitos ja kumarrus ! Suosittelen tapahtumaa kaikille asiakaspalvelussa työskenteleville henkilöille. DISC , oivallus, itsensä tunteminen auttaa meitä ihan normalissa arjessa, kanssa ihmisten kohtaamisessa.

Armoa itselle, sitä olen itse opetellut parisen vuotta, mutta se jatkuu loppu elämän. Liian moni ei uskalla elää omaa elämäänsä, vaan yrittää pysyä “normien”sisällä, siitä kasvaa sieluton/tyytymätön/ massa ihmisiä pyristelemässä tungoksessa eteenpäin, vailla omaa suuntaa. Onneksi on joku, joka uskaltaa tuoda asiat esille . Kiitos Pasi

Kiitos Iltamista! <3 Mietin eilen, että Pasin vetämiä iltamia pitäisi olla vähintään kerran vuodessa, koska niistä saa valtavasti energiaa omaan tekemiseen. Eikä vain käytännön vinkkejä, vaan muistuttelua, herättelyä ja ainakin omalla kohdallani mieleen mukavasti taas palasi, että miksi tätä omaa hommaa alunperin lähtikään tekemään. 😉 Iltamat konseptina on aivan erilainen kuin mikään muu koulutus! Toivottavasti näitä tulee vielä lisää! Pasille ja koko Tuplaamon väelle mukavaa syksyn jatkoa!! 🙂

Kiitos vauhdikkaasta illasta. Asiaa ja oivalluksia riittää työstettäväksi pitkään työssä ja vapaalla. DISC-analyysiä on jo tehty illan suomin eväin lähipiirissä toisistamme.

Suosittelit illan aikana hyviä kirjoja. Illalla kotona muistelin yhden kirjan nimeä ja kirjoitin googleen sanoja mitä kirjan nimestä jäi mieleen ja millä kuvittelin kirjan löytyvän : Myynti-iltamat Pasi Rautio Naked. En uskaltanutkaan painaa enteriä…

Kiitos ja hyviä myyntejä meille kaikille

Leena Mäenpää

Honkaniemen kirjakauppa, Ähtäri

Pasin setti oli erinomainen koonti tutkitusti toimivia asioita. Paras anti minulle oli rauha. Olin alkanut epäillä omaa auttamishaluani, että pitäisikö minun alkaa painamaan mutkia suoriksi ja tehdä kaupat, vaikka en ymmärtäisi asiakasta. Ei. Ei pidä. Harvalla alalla on niin muuttuva asiakaskenttä, että siltoja voi polttaa aaveratsastajan tavoin ja ottaa niistä tyylikästä hidastuskuvaa some-seinälleen. Kyllä haluamme kaikki tulla palvelluiksi ja muodostaa kumppanuuksia. Myyntibändissä asiakas on solisti, fanit kirkuvat ja pyörtyvät – ja minä rumpali, annan rytmiä ja rakennetta, pidän homman varmassa liikkeessä eteenpäin.

Aleksi Graf / 04578815458

Key Account Manager, Halton Oy Buildings

Moi Pasi !
Sä otit homman kotiin jo omassa esittäytymisessäsi. Harvoin olen ollut läsnä tilaisuudessa, jossa 150 personaa työpäivän jälkeen on noin hiljaa ja kuuntelee keskittyneesti sanomaasi. Osui ja upposi nimittäin – v. 2000 keväällä jouduin hakemaan työelämässä ” uusia haasteita ” – ½ v avioeron jälkeen. Silloin otettiin nelikymppisestä miehestä todellakin mittaa ! Mutta tuhkasta nousin kuin Feeniks-lintu ja tätä yrityskuvatuotemyyntiä on sitten tullutkin tehtyä siitä lähtien.
Ihailen Sinun syttymistäsi aiheeseen, jota olit matkasaarnaajana tuupannut ilmoille käsittääkseni yli 10 iltaa tänä syksynä.
Herättelit läsnäolijat liikkumalla näyttämöllä ja vastaamalla kysymyksiin rennosti, mutta ajatuksia herättäen. Tällainen vain reilut 36 v myyntityötä harjoitellut myyntijamppakin sai poskiin vahvasti uutta punaa, josko tuon rosacean viereen vielä sitä mahtuisi.
Vanha kouluarvosteluasteikko ei riitä – jatka valitsemallasi tiellä meitä urautuneita opastaaksesi ja sparrataksesi. Ja mikä ilahduttavaa, kuulijakunnassasi oli hyvin iso osuus nuoria yrittäjiä. Peukut sille !

Kaikkea hyvää Sinulle Pasi nyt ja jatkossa – mutta muista se 8 h sääntö 🙂 !

Ystävällisin terveisin

Juha Kolari

aluemyyntipäällikkö, Markkinointipalvelut J. T. Kolari & Siriocomp Oy

Hämeenlinnassa osallistuin.

Etukäteistiedotus oli hyvää ja selkeätä. Sama jatkui paikan päällä. Lippu oli ulkona liehumassa osoittaen oikeata ovea. Aulassa oltiin heti vastassa ohjaamassa eteenpäin. Tässä kohden oli oikeastaan illan ainoa kupru, sillä samainen henkilö olisi voinut samalla pyytää vieressänsä olleeseen paperiin auton rekisterinumeron. Sitä jostain syystä kaivattiin. Nyt piti rekisterinumeron ilmoittamisen tähden kävellä takaisin.

Muutenkin illan aikana pidettiin kuulijoita hyvin kartalla siitä, että mitä tapahtuu ja milloin. Tämä lisää turvallisuudentunnetta ja rentoutta. Siten vähenee mielessä pidettävien asioiden paljous. Samalla suurenee mahdollisuus keskittyä vastaanottamaan sekä oivallukseen.

Minulle oli parasta tieto siitä, että on olemassa lähettämieni sähköpostien avaamisen ja lukemisen nöyttäviä ohjelmia. Tulee olemaan minulle hyödyllistä. Monta hyvää asiaa oli.

Hienoa, että meidän ihmisten rajallisuus tuli rehellisesti esille. Omassa toipumisessani on mennyt parkymmentä vuotta. Nyt sentään saatoin osallistua toiseen myynti-iltamaan osallistuneen ystävän kannustamana, vaikka kartankin isoja tilaisuuksia.

Jaksojen alussa musiikki oli minun korvilleni liian voimakasta.

Kiitos.

Osallistuin nuorena yrittäjänä ensimmäistä kertaa tämän kaltaiseen tapahtumaan, ja päällimmäisenä fiiliksenä, että takuulla osallistun jatkossakin!
Ilta oli todella inspiroiva ja innostava, eikä ajallisesti pitkähköt luennot tuntuneet pitkiltä ollenkaan! Pasi olet mahtava persoona, jonka innostus tarttui itseenkin satasella, vaikka itsekin olen hyvin innokas ja elämää aina positiivisesta kulmasta katsova tyyppi. Ilmeisestikin juuri I-tyypin piirteitä 😉
Myynti-iltamista kuulin eräältä kollegalta, joten hyvä sana on todellakin kiertänyt!
Ihana kun sai oikeasti konkreettisia vinkkejä eikä vain ympäripyöreitä vastauksia, kiitos!

Verkostoitumiselle oli varattu ehkä liikaakin aikaa. Ohjelma olisi kaivannut napakoittamista. Ranteessa oleva aktiivisuus mittari kehoitti liikkumaan ennen taukoa. Epäterveellistä istumista oli liikaa putkeen. Sisältö oli hyvin ja huumoripitoisesti esitetty. Työkirja on hyvä ja siinä oli sopivasti aktivoivia osia. Arvonnat olivat piristäviä. Sain hyvää ajattelemisen aihetta sisällöstä.

Myynti-iltamat oli varsin positiivinen ja ajatuksia herättävä kokemus. Vaikka aikoinaan on tullut paljonkin oltua tekemisissä Disc:n kanssa, niin Pasi osasi avata asiaa varsin kansantajuisesti ja innostavasti. Ilta ehdottomasti ravisteli miettimään monia omia toimintoja uudesta näkökulmasta. Jos kenellä mahdollisuus on tähän osallistua, niin ei todellakaan kannata missata! Hauska ja posittiven ilta josta sai myös ihan konkreettisia neuvoja myyntiin/markkinointiin.

Mimi Mannila

Toimitusjohtaja, MiminTalli Oy

Kiertuetapahtumaan olennaisesti kuuluva “verkostoituminen” kaipaa selkeän ja fasiloidun toimintaohjeen. Vaikkapa niin, että koulutusmateriaalissa olisi jokin koodi (kuten rusettiluistelussa muinoin), jonka perusteella muutama yrittäjä/osallistuja löytäisi pelillisessä hengessä satunnaisia ja uusia verkostoja.

Tosi jees setti, kuten Markkinointi-iltamissakin. Suoraa, asiantuntevaa puhetta, ja hyvää huumoria.

Todella toivon että tämä ei jää viimeiseksi tämän tyyliseksi tapahtumaksi, vaikka en äkkiseltään keksikään seuraavan aihetta. Näitä on nyt oppinut odottamaan vuodesta toiseen, niin olisi aivan mahtavaa jatkaa ja kehittyä itse mukana.

Esa Lappalainen

Bad Hare Media

Ytimekästä ja selkeää, sekä erinomaisen elävästi perusteltua yrittäjyyden keskeisestä sisällöstä rennon aktivoivassa ilmapiirissä, Vau!

Hyvä koulutus! Erinomaiset esimerkit kuinka asiat nivoutuvat käytännön toimintaan. Kouluttaja laittoi hienosti itsensä likoon ja piti yleisön taatusti hereillä.

Jarno Riuttala

NHK-Keskus Oy

Vaikkakin myyntityötä tehty lähes 20 vuotta, oli kiva update’tata tekniikat tähän päivään!

Tiina Siika

ToimistoWelho

Innostava.Antoi ajattelemisen aihetta ja hyviä yksinkertaisia vinkkejä myyntitilanteen ymmärtämiseen.Asiakkallahan on ongelma ratkaistavana,jossa voni olla avuksi .

Innostava, antoisa ja hyvin suunniteltu tapahtuma. Puitteet kunnossa ja “pasionkingi oikeasti.

Mukava ja hyödyllinen ilta! Kuin stand up -koomikkoa olisi katsellut, jolla oli kuitenkin järkevää sanottavaa.

Oli innostava ilta ja hyvä fiilis. Käytännön esimerkit värittivät kivasti asiaa. Monta kertaa nauratti. 😁

Iltahan oli aivan mahtava, eikä pelkästään tehokkaan sisällön, aidon ja loistavan puhujan takia, vaan kokonaisuutena. Tarkoitan tällä Tuplaamon henkilökuntaa ja muita paikalla olleita esittelijöitä, mm. Millpointin väkeä. Esittelijöistä huokui innostus ja ystävällisyys, ei tyrkytetty, kaikki tämä loi mukavan Fensuin koko tapahtumaan. #myilta

Reijo Määttänen

Sun Varasto & Palvelu

Miniot Iltamat.
Rautiolla mukavan lennokas tapa eläytyä ja esittää ajatuksia mylläävää asiaa. Itse sain ideoita – monta. Nyt on jo työhuoneen valkotaulut täynnä aloitettavaa tekemistä. (Päivä iltamien jälkeen.) Muutama viilaus jo tehtynä.
Sopivasti jää “Tarttis tehdä” -moodi päälle.

Jutta Ikonen

kahvikivi@icloud.com, Kahvikivi Oy

Aivan mahtavaa tälläinen Myynti-iltama. Pasin esityksistä on helppo ottaa koppeja, kun asiat esitetään kansantajuisesti. Otan opikseni ja vien juttuja käytäntöön varmasti, mutta ajan kanssa.

Antti Sulkanen

3D-asiantuntija, AN-Cadsolutions

Moi,

Varsin eloisa, rehellinen, suora ja käytännön läheinen ajatuksia herättävä kulma myyntiin ja elämään. Suosittelen kaikille. Tällä myyntimiehellä on Mondeo, mistä tiesit? Vaikka laikat on kuumana, silmä on tarkkana asiakkaan luona aina. itselläni on pyrkimys B&B myynnissä aina oppia tuntemaan hyvin sekä asiakas henkilönä ja yritys. Kolmen kohdan kyllä oli uutta ja sen otan käyttöön. Lisäksi tutustun DISC :iin tarkemmin, koska insinöörien kanssa on aina haasteita työssäni. Ajatus heräsi siitä miten saisi ylläpidettyä vimma, palo ja polte joka päivä arjen touhussa.. Sitä jään miettimään.

Markkinointi-iltamien jälkeen osasin odottaa Myynti-iltamilta paljon. Pasi & yhteistyökumppanit ylittivät kaikki odotukset. Taisin olla enemmän unessa paikalle saapuessa kuin sieltä neljän tunnin jälkeen poistuessani. Innostavasti etenevä ilta, huippusisältö, elämänmakuiset tarinat ja Pasin palava tapa viedä show läpi. Kunpa voisin kuulijana antaa tiimille takuun siitä, että vien kaiken oivaltamani käytäntöön.

Satu

Kangasalan Sanomat

Kiitos Pasi ja kumppanit! Oli tosi hyvä ilta, kannatti ehdottomasti tulla! Miellyttävää, helppoa ja hauskaa kuunneltavaa hyvillä oivallutuksilla. Oma toiminta sai sellasen potkun, että heräsin seuraavaan päivään (vahingossa ihan liian aikaisin) täynnä intoa ja sehän poiki tuloksia jo muutamassa tunnissa. Uskomatonta😍 Kiitos ja toivottavasti nähdään vielä!

Milla Laakkonen

Aloevoimaa

Erinomaiset Myynti-iltamat Kangasalla. Täynnä asiaa ja fiilis, kuin olisi ollut hyvän bändin keikalla. Kangasalan vanha nuorisotalo natisi liitoksistaan, kun Pasi vastasi illan showsta ja asiasisällöstä. Mukaan lähti ajatusten ja uusien kontaktien lisäksi mm. pari kirjaa ja videomateriaalia. Erikseen pitää kiittää vielä kahvio todella hyvää pullapitkoa.
Aloituksen aikataulu oli osalle (myös minulle) hieman epäselvä. Silläpä meitä jo penkeissä istuvia oli jonkin verran, vaikka olisi voinut vielä minglaillakin.
Suosittelen tällaista tilaisuutta erityisesti kaikille yrittäjille.
Kiitos Pasille, sponsoreille ja järjestäjille.

Jari Peltonen

Cometa Solutions Oy

Suosittelen kaikille myyntityötä tekeville. Yritän käytännössä toteuttaa ainakin kaupanteon päätöstä.

Kiitos antoisailta kaikinpuolin. Antoi ajatelemisen aihetta kiito

Todella hieno ilta!
On superia että joku osaa avata kuulijan silmät niin hienosti ja antoi vieläpä todella mahtavat eväät mukaan myyntiretkille!

Juha Kalevala

Wiitta Oy

Sain hyviä käytännönvinkkejä myyntityöhön. Sisältö oli erinomainen, ja illan järjestelyt toimivat myös mainiosti. Suosittelen Pasi Raution koulutuksia ehdottomasti!

Eija Julkunen

Otva Oy

Ihan huikea, monipuolinen ja inspiroiva ilta. Toisaalta huomasin, että informaatiota oli näin insinöörin aivoilla haastavaa sisäistää heti omaan järjestelmään, kun esitys oli hauskuuttajatyyppisen ihmisen esittämä.

Esitys piti sisällään paljon käytäntöön vietäviä vinkkejä ja oli erittäin viihdyttävä. Kiitos.

Ilta oli puhutteleva ja vahvisti niitä omia ajatuksia siitä mihin suuntaan haluan yritystäni ja myyntitaitojani kehittää. Arvostan, että nostit esiin illan aikana myös yrittäjän uupumisen, ja otteesi oli kaiken kaikkiaan hyvin ihmisläheinen. Kiitos Pasi ja tiimi!

Marika Ritala-Mäkinen

Suunnittelutoimisto Luovisio

Mahtavaa sisältöä ja innostava Pasi! Todellakin kannatti tulla! 🙂

Päivi Koskinen

Yrittäjä, Siison

Erittäin mielenkiintoinen ja hauskasti huumorilla höystetty ilta! Pasi antoi eri tavalla ajateltavaa jo ennestään tuttuihin asioihin. Sai uutta intoa ja virtaa arjen työhön. Kiitos!

Minja Hynnä

Sirius Media Oy

Pasin tapa esittää asioita on mukaansa tempaava. Ei rupea nukuttamaan!
Sain paljon hyviä asioita mukaan iltamista. Ehkä kuitenkin tärkeimpänä taas uutta intoa myynnin pariin!

Todella hyvä ja innostava ilta – suosittelen kaikille, myös ei-yrittäjille.

Minna Heimonen

Hoiva- ja kotipalvelut, siivouspalvelut, myös yrityksille, Minsos Oy

Olin oikein tyytyväinen illan antiin. ASIAA sopivalla huumorilla höystettynä! Kolme tuntia meni hujauksessa. Monta hyvää vinkkiäkin sain, nyt vain on todellakin itsestä kiinni, miten saan ideat ujutettua omaan työarkeeni. KIITOS! Ja suosittelen tilaisuutta kyllä jokaiselle,joka ei vielä ole käynyt.

Anne Pietiläinen

Jalkojenhoitaja, Loppi

PASi RAutio on PARAS! Myynti maistuu ja tuntuu tämän koulutuksen jälkeen – mehevältä ja raikkaalta! Myynnin yksinkertaisen syviä salaisuuksia tulee mieleenpainuvalla tavalla! Myynnin kuiskaaja ja myynnin pasuuna – samassa kehossa ja kielessä! Huumori pidentää ikää, jotta voit tuplata myyntisi! Suosittelen kaikille ihmiseltä ihmiselle-myyjiksi aikoville !

Jouni Koukkari

jouni.koukkari@naikon.fi, 045 111 6363, Naikon Oy

Todella inspiroiva esitys, josta ammentaa ideoita omaan myyntityöhön! Tila Kangasalla ei ollut kovin toimiva verkostoitumisen kannalta. Muuten aivan huippuhauska ja uusia oivalluksia herättänyt ilta, iso kiitos!!!

Aion yllättää meillä käyneet asiakkaat jollakin omalaatuisella ja mieleenpainuvalla tavalla, jota ei ole autokorjaamoalalla nähtykään. Autonrengaskarkkipussi ja kiitosviesti asiakkaan autoon huollon jälkeen oli onnistunut juttu. Nyt pähkäilemään mitä seuraavaksi…

Katri Eloranta

Autopalvelukeskus Tampere / Tampereen Autolasipalvelu Oy

Moi

Kaikin puolin innostava ja energinen setti myyntitekemisen kehittämisestä ja myynnin esteiden voittamisesta. Hyviä konkreettisia vinkkejä, joita pystymme viemään omaan tekemiseen. Kaikki vitsit ei ihan osunut, mutta suurimmalle osalle näytti osuvan, eli kaipa sekin puoli pääsääntöisesti toimii.

Oli todetta antoisaa, sain monta hyvää vinkkiä ja mukavia “potkuja persuksille”, yksi lause jäi korviini soimaan “miten tänään voin sinua palvella”, on varmasti parempi lause kuin “miten voin auttaa” 🙂 Itse otin lauseen välittömästi käyttöön. Muutenkin tuntui että sain “ladattua akkuja” eli tsemppiä tekemiseen, suosittelen ihan kaikille!

Päivi Ranta-aho

Tamerx Oy

Todella innostava ja hyvä ilta. Pasilla on sana hallussa ja esitys oli erittäin mukaansatempaava. Työkirjan oppeja aion viedä käytännön tasolle ja tehdä suunnitelmaa myynnin ja markkinoinnin eteenpäin saamiseksi. Suosittelen iltamia ihan kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Salla Nousiainen

Unelmahautomo

Toin taas autollisen porukkaa ja kaikki oli ihan liekeissä illan jälkeen! Just tätä mistä itsekin paasaa, mutta on aina hyvä käydä välillä tuulettamassa omiakin aivoja ja ajatuksia. Kiitos!

Sanna Jylänki

Innostava Kannustaja, Redesan Oy

Loistavia vinkkejä, joilla parannetaan asiakkaan palvelukokemusta just meidän myymälässä ja joilla onnistun vielä paremmin ammattitaitoisena myyjänä . Inspiroivaa puhujaa on aina ilo kuunnella, kiitos! Sattumaa tai ei, seuraavana päivänä tein meidän myymälän parhaan myynnin koko syksynä.. 😉

Aino-Maija Kyykoski

KotiMai Design

Loistava ilta! Pasi pudotteli helmiä ja tiukkoja kysymyksiä meille yrittäjille tarinoiden ja huumorin siivittämänä. Ilta hujahti vauhdilla. Nyt helmet on sylissä ja niistä pitää ruveta helminauhaa rakentamaan.

-Outi-

Puusta Puuhun Oy

Jatkokiertue:

Minulle tästä oli ainakin hyötyä ja tykkäsin kovasti. Asioiden esitystapa oli viihdyttävä ja sitä jaksoi kuunnella tarkasti, vaikka oma työpäivä oli jo takana ennen koulutusta. Vahva suositus minulta !

Kuopio

Ennakko-odotukset : “Lähdetään kesken pois, jos tilaisuus ei tunnu antavan meille mitään.”
Tuntemus tilaisuuden jälkeen: “Toivottavasti voitetaan arpajaisissa.”

Kiitos! Olet inspiroiva esiintyjä ja ajatusten herättäjä.

Juha Miettinen

Maatilapakkaamo Juha Miettinen, Siilinjärvi

Iso kiitos hyvistä ideoista omaan myyntiin! Konkreettiset työkalut ovat usein seikka joka kouluttajilta unohtuu, mutta tässä illassa saimme niitä useita. Vaikka toimin mainosalalla, aina voi oppia uutta ja niin tälläkin kertaa, Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille yrittäjille, yrittäjähenkisille, myyjille ja muille aiheesta kiinnostuneille alaan katsomatta.

Veera Anttila

Design VA Oy

Myynti-iltamat oli oikein onnistunut tapahtuma Järvenpäässä. Herätteli mukavasti ajatuksia omaan tapaan toimia ja ehdottomasti toteutan käytännössä ajan kanssa oppimaani, kiitos. Suosittelen vahvasti tätä humoristisella vivahteella paketoitua täyttä asiapakettia kohdistuen myyntiin mutta myös elämän muille osa-alueille.

Nora Kastari

Remola

Kylläpä oli hyväntuulinen ja virikkeellinen tapahtuma,josta sain hyviä vinkkejä tekemiseeni.
Samalla sain tutustua uusiin ihmisiin ja verkostoitua nauttien hyvistä POHTOn ravintolan antimista!
Kiitokset Pasille!

Terveisin Minna Kukkohovi

SisustusMinnaK

Todella inspiroiva ja ajatuksia herättävä koulutus. Mahtava kouluttaja! Sain vinkkejä omaan myyntityöhöni ja siihen miten asioita kannattaa uskaltaa tehdä eri tavalla ja luovasti. Kiitos, suosittelen lämpimästi.

Kuopio

Hyvä setti, kiitos siitä. Markkinoinin erimuotoja / yllättäviä tahi erilaisia tapoja lähestyä asiakkaita otetaan heti suunnitteluun & käyttöön. Mitä / miten, en vielä tiedä. Omille myyjille suosittelen. Ostinkin viisi kirjaa, lukemisen jälkeen pidämme kimppa priiffin miten voimme parantaa myynnintehokkuutta.

Petri Seraste

Fluidcontrol Oy

Oli oikein mukava, inspiroiva ilta ja taas jaksaa painaa, uudet eväät takataskussa!
Luennot olivat sopivat mittaisia!
Loistavaa kun joku herättää syyshorroksesta!

Johanna Främling

Leikkien- edustaja Uusimaa

Kiitos, ilta oli antoisa ja mielenkiintoinen, vaikka aihe on tuttu. Itse otan käyttöön 9 sanan sähköpostin tarjouksen jälkeen lähetettäviin kyselyihin.

Anita Järvinen

Verhoomo Ajan Tarina

Aivan loistava vanhalle konkarillekin, sekä esitys että sisältö! Kiitos!

Kiitos innostavasta illasta. Suosittelen kaikille yrittäjille ja myyjille.

Kiitos loistavasta ja innostavasta myynti-iltamissa! Vaikka koenkin olevani ihan ok myyjä, todellakin sain paljon uutta ajateltavaa! Innovatiivisen ihmisenä, ei oikein malta edes odottaa, että saa kunnon pohjatyöt tehtyä, että pääsen ” revittelemään” kunnolla uuden mainoskampanjan myötä. Saas nähdä miltä työpaikalta löytyy ensimmäiset ylläripulla- lahjukset😉.

T. Mia Saastamoinen

Kuopio, Mian lounas, Siilinjärvi

Kiitos todella innostavasta ja inspiroivasta illasta! Osallistuin myynti-iltamiin Leppävirralla, mutta pakkohan se oli käydä vielä kotikaupungissa Kuopiossa uudestaan. Paljon uusia ideoita ja ajatuksia, mutta myös asioita, joita on tiedostanut, muttei ole aiemmin vain saanut aikaiseksi toteuttaa. Myynti-iltamista sai potkua omaan tekemiseen. Kiertue, jota suosittelen lämpimästi kaikille yrittäjille, sekä myynnistä (ja markkinoinnista) kiinnostuneille.

Iita

Kuopio, Valokuvaaja Iita Sillanpää

Kiitos Pasi ja kumppanit – aina sitä saa uutta evästä työhön, kun lähtee pois toimistolta ja kuuntelee 🙂 Paljon tuli muistutusta vanhasta, mikä sekin on tärkeää, ja paljon uusia ideoita sain. Parannettavaa olisi verkostoitumisosiossa – huomasin että ujoimmat istuivat yksin. Voisiko olla esim. ohjattu sijoittautuminen kahvipöytiin. Yksinkertaisimmillaan niin, että on vaikka 20 pöytää ja laitetaan osallistujat laskemaan 20 :een, pöydät numeroidaan. Sitten vain oman numeron osoittamaan pöytään istumaan. Olen käyttänyt tätä meidän tapahtumassa, ja saanut siitä hyvää palautetta. Aion kokeilla yhdeksän sanan viestintää jäsenhankintakirjeessä – saa nähdä kuinka toimii perinteisessä postissa. Pari muutakin asiaa tuli mieleen… ne on kirjattu ja odottavat toteuttamista. Kiitos Fennia ja Elo tämän mahdollistamisesta.

Kirsi

Kuopion Yrittäjät

Kiitos herättelevästä ja mieleenpainuvasta esityksestä.
Illan sisältö oli hyvä ja Pasi, tapasi kertoa asiasi on tehokas, selkokielinen ja helposti kuunneltava. Hetkittäin myös hauska 😉
Myynti-iltamat oli myös hyvä tilaisuus verkostoitua eri alojen ihmisten kanssa. Tokihan vanhojakin tuttuja oli mukava taas nähdä.
Kokonaisuutena varsin onnistunut ilta, suuret kiitokset Fennialle ja Elolle mahdollistamisesta ja Pasille, kun jaksat kiertää myynnin ilosanoman saarnamiehenä pitkin Suomea!

Iloisin myynti- ja verkostoitumisterkuin,

Johanna Peltovuori

KOKO Lahti Oy

Kahdelle kultaseppäyrittäjälle, joille tekeminen tulee aina olemaan tärkeämpää kuin myyminen, ei voisi parempaa sparrausta olla kuin myyntikuiskaajan mukaansa tempaava esitys. Kiitos!

Katri Henttonen ja Sirkku Ranta

Kouvola, Kulta- ja Hopeapaja KORUNDI

Heippa Pasi!
Kiitos Ihan mielettömän antoisasta ja upeasta illasta Järvenpäätalolla!
Olin kolmatta kertaa työkaverideni kanssa sinua kuuntelemassa, ja taaskin se sama mieletön innostumisen olo mukanamme poistuttiin kotiin!
Loistava huumorisi,puhelahajsi, esiintymisesi, esimerkkisi elävästä elämästä …ei jätä kuuntelijaa kylmäksi.
Kolme tuntia oli nautinnollistaa kuunneltavaa, hetkeksikään ei mielenkiinto herpaantunut, ei edes minulta , joka olen kovasti innokas äänessäolija itsekkin.Hypnoottisena hiljenin ja imin jokaisen sanan !
Iso KIITOS !

Sari Immonen

Hiusviisikko Koivukylä,Vantaa

Tärkeää asiaa esitettynä mieleenpainuvasti ja hauskasti. Itselleni DISC oli ennestään tuttu, mutta varmaan hyödyllinen osio niille, joille se ei ollut. Oman käyttäytymistyylin tunnistaminen on tärkeää, jotta voi tarvittaessa muuttaa sitä. Suosittelen kaikille yrittäjille ja wanna be -yrittäjille.

Pasi olet erinomainen esiintyjä, harva saa kuulijansa pysymään hereillä ja kiinnostuneina 4 tuntia työpäivän jälkeisenä iltana. Moni asia oli oman firman osalta itsestäänselvyyksiä, yhtä moni herätteli jatkamaan unohdettuja toimintatapoja tai ottamaan uusia käytäntöjä aktiivikäyttöön. Myynti vain usein hautautuu “oikeiden töiden” alle, kun asiakaskuntaa on riittänyt kohtuullisesti. Konkreettiset esimerkit ja ihmiset olivat hyviä, aina uskottavampaa kuin “eräs huonekaluliike” tms.

Erinomainen motivointisetti etenkin päätoimisesti myyntityötä tekeville, hyvä kannustus myös meille oto-myyjille.

Ilta oli täyttä terästä. Tietopaketti, joka mursi jään. Jäin odottamaan lisää.
Kiitokset “varsijousen virityksestä”. Nyt tähtäys ja laukaisu jää minulle.
Hei, taas me lennetään!!!

Illan anti oli aivan loistava, ajatuksia herättävä ja ennen kaikkea innostava. Hienosti nostit esille juuri niitä yleisimpiä kompastuskiviä, joita ei myynnin arjessa aina itse näe, liian läheltä kun seuraa. DISC persoonallisuustestin persoonat oli mielenkiintoisia, mutta niistä voisi vastaisuudessa korostaa sitä, että kaikki olemme vähän kaikkea, jokin piirre nousee usein vahvemmaksi kuin muut.
Ilta itsessään erittäin onnistunut työpäivän päätteeksi.
Tarjoilut Pohtossa erinomaiset!

Kävin markkinointi-iltamissa aikanaan ja olin jo silloin todella tyytyväinen koulutukseen. Nyt myynti-iltamissa paransit aina vaan ja olen nyt ollut viikon aivan täpinöissäni ideoimassa uusia keinoja kasvattaa myyntiä. Kiitos piristyksestä näin harmaan marraskuun keskellä!

Atte Kohtaniemi

Sisu Energia Oy

Vauhdikas, viihteellisesti kerrottu, tärkeää tietoa myynnistä.

Kuopio

Vauhdikas ja hauska esitys joka pysyi jopa aiheessa. Suosittelen jokaisella asiakaspalveluun osallistuvalle henkilölle.

Krister Karlsson

Tavarataksi Finland

Pasin mieletön energia ja huumori mahdollisti erittäin inspiroivan illan, voin suositella kaikille, jotka haluavat sparrata myyntitaitojaan!

Mukaansatempaava esitys jossa monesti asia oli niin yksinkertainen tai yksinkertaistettu. Vastuu toteutuksesta jäi vain kuulijalle ja näin se pitäisi ollakin. Ei rakettitiedettä vaan ihan käytännön tekoja joka päivä.

Kuuntelisin saman setin vaikka vielä uudemman kerran.

Tero Mäkinen

Essve Finland

Paljon hyvää asiaa, mutta asioissa edettiin tosi nopeasti. Välillä tuli sellainen olo, että kouluttajalla oli kauhea kiire seuraavaan asiaan.

Heini Leikas

BEco

Hyvä ilta, hyvää asiaa, mahtava Pasi! Taas sain uusia ajatuksia ja ideoita mitä tehdä ja kokeilla. Esittelykierros yleisön joukossa voisi olla hyvä idea tai jotenkin muuten tuoda osallistujien osaamista enemmän esiin. Ehkäpä tauolle jotain miniworkshoppeja?

Mari Rajaniemi

Internesia www.internesia.fi, Mari Rajaniemi Photography www.marirajaniemi.fi

Oli hyvä! Aivan kaikkea ei ihan sellaisenaan pysty kohdentamaan verkostomarkkinointityöhön mitä itse teen, mutta suurimman osan ja ilta antoi paljon uutta ajateltavaa. Ennen kaikkea DISC-malli jäi mieleen!

Tapahtuma oli minulle äärimmäisen tarpeellinen ja rohkaiseva. Kerrankin jotain konkreettista eikä ikuista filofisointia teoriasta.

Inspiroiva ilta, joka herätteli sopivasti!
Uusia suunnitelmia ja toimenpiteitä heti kotimatkalla illalla yhtiökumppanin kanssa.

Virpi Limatius-Pitkänen

Suomen VEP-Palvelut Oy

Hyvää juttua myynnistä, hyvässä hengessä ja aika meni kuin siivillä.
Voin suositella kaikille lämpimästi. Tulemme ottamaan asioita huomioon omassa liiketoiminnassa.

Jamitec Oy

Kiinteistöjen pesu ja huoltopalvelut, Janne Ikkala

Erittäin energinen ja hauska esitys. Suosittelen!

T: Kari Vatka

www.conseptas.com

Erinomainen luento, innostava ja mukaansa tempaava.

Myynti oli se sitten tuotteiden, palveluiden tai itsensä niin on aina fiilislaji. Oli voimaannuttavaa olla mukana erilaisessa sessiossa. Aina näistä jää jotakin käsiin mitä sitten matkan varrella voi siltä peilistä näkyvältä kysyä, onko tullut kokeiltua tai mitäs tänään tekisin erilailla.

Myynti-iltamiin kannattaa lähteä avoimin ja rehellisin mielin oppimaan uutta, analysoimaan omaa tekemistään ja verkostoitumaan. Nauroin, nolostuin, hymyilin ja häpesin. Myynti-iltamat herätti paljon ajatuksia ja osa siirtyi jo konkreettisiin tekoihin.

Anu Grekula

Eilakaisla

Hei ja kiitos uusista ajatus-ja toimintamalleista! Oli hyvä ja erilainen valmennus. Tykkään!
Ja vastapa tykkäsin kun huomasin, että jotain teinkin jo tietämättä oikein- 9 sanan jälkihoito; mähän käytän sitä! Wuhuu!
Oot rohkea tyyppi.

Mervi Loukusa

Catella Property Oy

Hyvä ilta, vähän pitkä tälläiselle D-ihmiselle.

Kiitos taas kerran inspiroivasta setistä! Ei ollut vieläkään turha käynti Nyt on 27 uutta ideaa toteutettavaksi jo hyvin pitkän I-tyypin idealistaan:)
Suosittelut kaikille yrittäjille alasta riippumatta. Loput on itsestä kiinni saako asioita vietyä itsellään käytäntöön.

t. mäyräkoira Tuomas Liikala

Hyvinvointiverstas Relevo, Virrat

Tosi mukava ja antoista ilta!
Tuli monia uusia vinkkejä ja lisäksi mukava saada boostia taas arjen aherrukseen.

Sain uutta näkökulmaa työpaikalle miten palvelen vielä paremmin asiakkaita sekä työkaluja työyhteisön kehittämiseen. Esitys oli sopivan pituinen ja riittävän räväkkä, että pysyi hereillä :). Kiitos myös sponsoreille.

Olipa mahtava ilta! Kiitos!
Mukaansatempaava on laimea ilmaisu Pasi Raution esityksestä. Saimme paljon asiaa ja ajateltavaa myynninedistämisestä, joka siis voi olla hauskaa ja piristävää perinteisten metodien rinnalla.
Ilmainen koulutustapahtuma, joka jokaisen yrittäjän kannattaa ehdottomasti käyttää hyväkseen.
Ilman myyntitaitoja kun ei hyväkään tuote tai palvelukonsepti pitkälle kanna!

Arja Lehtinen

Lahden ammattikorkeakoulu

Olin otettu, kun tilaisuuteen oli järjestetty äänensiirtojärjestelmä (induktiosilmukka). Se on aika harvinaista herkkua, vaikka on yhteiskunnan taholta säädetty velvoittavaksi.

Laitetaanko sellainen hyvä myös näkyviin sivuille kuulokuvat.fi

Itse kuulolaitetta käyttävä kokemusasiantuntija

Mikko Haho

050-5183410, Qlu Oy

Iltamissa tuli monta hyvää vinkkiä kuinka kehittää omaa myyntiä. Oli hienoa kuunnella esiintyjää, jolla on lavakarismaa ja kokemusta asiasta. Suosittelen lämpimästi tilaisuutta kaikille myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneille kokemuksesta riippumatta! Asiasisältöä viihdyttävästi!

Maija-Leena Rissanen

Arctic Ideas Consulting

Ilta oli kaikin puolin mahtava. Sain vinkkejä kuinka lähestyä asiakkaita uudella tavalla.

PASI ON KINGI

Suosittelen kaikille yrittäjille ja mynnistä kiinnostuneille. Perus kauraa ei mitään rakettitiedettä erikoisilla termeillä. Pasi kertoo selkeästi miten toimia pitää!

Olipas piristävä ilta. Ei ollut tylsä eikä turha. Paljon jäi ideoita, joita on helppo soveltaa tulevaisuuteen. Minä kyllä oikeastaan suosittelen tätä kaikille.Pirteä presentaatio ja koukuttava. Jotkut vain osaa innostaa toisia. Kiitos!

Sopivasti stand up, vitsihuumoria jonka avulla mielenkiinto pysyi yllä koko illan. Vitsien välillä rautaista asiaa ja faktaa perusasioista. Erittäin hyvä ja hyödyllinen ilta. Kiitos paljon!!

Kiitos mahtavasta illasta, oppi menee hyvin perille sopivalla huumorilla höystettynä. Eväitä tuli rutkasti lisää koulutuksesta, joka oli yksi parhaita kymmenien pitkään myynti- ja palvelualan ammattilaisena toimiessani saamistani koulutuksista. Kiinteistönvälitystyön lisänä minulla on Colosé -kosmetiikkasarja ryhmäpäällikön ominaisuudessa suoramyynnissä jo 32 vuotta. Tuotteiden hinnoittelussa pitäisi pysyä kulloinkin voimassa olevissa ohjehinnoissa, olla antamatta ylimääräisiä alennuksia. Aina oppii uutta ja saa lisää ryhtiä työhönsä.

Kiitos, tämä oli 3 kerta kun olin/olimme sinun pitämässä tilaisuudessa,eikä tarvinnut edelleenkään pettyä esitykseen. Nyt tämä Iltamat Järvenpäässä,vaikka oli kestoltaan 4 tuntia väliajalla niin aika meni kuin siivillä. On ollut joka tilaisuudessa kuunnella sinun elävää ilmaisutapaasi ja saada kaikki asiat kuulostamaan positiiviselta ja tsemppihenkiseltä.
On tullut käytyä erilaisilla luennoilla ja yms.tilaisuuksissa niin on tosi tärkeää millainen puhuja on. Vaikka asia olisi tylsäkin sinä saisit sen kuulostamaan mielenkiintoiselta.
Suosittelen kenelle vaan jos haluaa kunnon puhujan eikä mitään työhönsä kyllästynyttä luennoitsijaa.
Käytäntöön voisi viedä paljon asioita iltamista……katsotaan mitkä toteutuu.

Tiina

Hiusviisikko Vantaa

Hei Pasi,

kiitos iltamista, sain huippusparrausta omaan työhöni.
Tällä tavalla saamme arvostusta myyntityöhön.

Ihan loistava ilta
paljon tietoa ja ideoita jotka periaatteessa tietää varmaan moni mutta kun sanoit noita asioita taas ääneen niin muistui mieleen
Ne ihmistyypit ehkä oli paras ja mie oon kyl niin I. Sun sanoin tuulellakäyvä.
Suosittelen, kannatti herätä.

Liisa Tapaila

Todella hieno luento! Musiikki ja esiintymistapasi tekivät esityksestä mukaansa tempaavan.

Olin ensimmäistä kertaa kuuntelemassa sinua, ja olet kyllä todella huippu!!!!!

 

Copyright 2019 - Myynti-iltamat - All Rights Reserved

Tietosuojaseloste