myynti-iltamat_www_logo

Konkreettista myyntiopastusta ja kannustavaa takapuolelle potkimista pienyrittäjille kautta Suomen: Myynnin pelko on konkurssin alku!

Palautteet

 Kaikille tapahtumaan osallistuneille lähetetään palautekysely ja julkaisuluvan saaneet palautteet lisätään tänne ja Myynti-iltamien Facebook-sivulle.

Palautteita Markkinointi-iltamien 1. – 3. kiertueelta on luettavissa täällä.

Aivan huipputyyppihän sie olet. Luennot on aivan mahtavia, täyttä asiaa tuutin täydeltä mitään kaunistelematta! Ei voi kun tykätä ❤

Teresa

Purnukka & Puteli

DISC nelikenttäanalyysi jäi mieleen, olisi kiva osallistua ja saada tulokset. Vien kehitysajatuksena työpaikalleni.

Kiva ilta, mukava tunnelma. Pasia miellyttävä kuunnella, juuri sopivasti puheessa muutakin kuin asiasisältöä.

Kiitos.

Hyvä ilta! Kaikenkaikkiaan asiat, josta Pasi puhui, ovat “itsestäänselviä” mutta silti noin ei tule arjessa toimittua! Hieno juttu, että joku näihin herättelee. Nyt on enää itsestä kiinni, jäänkö vanhaan tapaan vai muutanko tekemistäni arjessa. Aion muuttaa.

Tykkäsin! Olin mukana jo markkinointi-iltamissa.
Innostavaa asiaa innolla esitettynä <3

Anne Johansson

Killin Kopio Oy

Minusta ilta ja koulutus oli onnistunut. Tykkäsin! Itse asiassa jopa enemmän kuin Markkinointi-iltamista. Asiaa, mutta sopivasti huumorilla höystettynä.

Marko Jääskeläinen

Accessia Consulting

Pasi Rautiolla on sana hallussa, lisäksi käytännön esimerkit tekivät asiat helposti sisäistettäväksi. Itse en tällä hetkellä ole myyntitehtävissä, ja silti koin tapahtuman hyödylliseksi ja antoisaksi. Mielestäni myyntihenkisyyttä voi olla missä tahansa työtehtävissä ja vastaavasti monia vinkkejä voi hyödyntää asiakaskohtaamisissa ilman myyntiäkin.

Hei. Illan aikaa sain useita hyviä ideoita yrityksemme lisä markkinointiin ja iltamat avasivat silmiä katsomaan yritystämme kuluttajan silmin. Aiomme ottaa uudelleen käsittelyyn liikkeemme ulkonäön ja freesata useita asioita esim näyteikkunoita sekä seinien parempaa hyödyntämustä mainostamiseen.

Marleena/ Saila Remes

Parturi-Kampaamo Iisalmi

Huumorintajuinen, lämminhenkinen vetäjä, sopivasti teoriaa ja legendaa. Ehdottomasti suosittelen!

No perkele… ihan omaks ja varmaan asiakkaidenkii iloks oli mukava huomata että jos Pasi teesit on ne oikee teesit, niin minähän ossoon tämän homman… ja hyvin. Kieltämättä, onhan se kyllä myynnissä ja asiakaspallautteessa näkynykkii. 🙂 Asiantuntijamyyjäkshän tässä voipi nyt ihteesä juhlallisesti tituleerata, pitäsköhän ihan pistee käyntikorttiin. Vuan eipä mittään, kyllä sieltä illasta jäi kottiin (tai siis töihin) viemisiäkii. Vinkki 9 sanan sähköpostista poteroon kaivautuneelle asiakkaalle otetaan käyttöön välittömästi ja mielenkiinnolla katellaan mitenkä se alkaa uppoomaan, heti on puolenkymmentä koekaniinia tähän hommaan mielessä. Toinen juttu on se Luurisulavaimikäsenytoli, vaikka tässä miten ihteesä vastustamattomana Savolaesena supliikkimiehenä pittää, niin ei se charmi vaan näy uppoovan kaikkiin. Käytännön toteutusta pitää vähän miettiä, mutta joku sen tyylinen homma pittää kehitellä, omalla alalla asiakaskunta on pääasiassa vielä semmoista sakkia joka osaa arvostaa pientä pöljäilyä.

Niin, ja sitähän minä tulin kanssa sanomaan, että Pasi väitti että asiakkaalta ei voi kysellä liikaa. Kyllä muuten varmasti voipi… työuralta löytyy monia esimerkkejä siitä, vuan eipä niitä oo tullu dokumentoitua. Taispa se konsultinretale heittee jonkun haasteenkii tästä, joten nyt ruvetaan tupakkiaskin nurkkaan pistämään ne ylös. Challenge accepted ! Tähän myö palataan. 5 tapaustakos se oli…? 😀

Ilta vahvisti sen näkemyksen että oikeella tiellä ollaan, ja pariin kipukohtaankin löyty täsmälääke. Suosittelen kyllä kaikille jotka taistelee sen oletuksen kanssa että ei olisi muka myyjä. Kaikki on myyjiä, kun vaan hoksaa ne muutaman perusjutun jotka kyllä Pasin vetämästä koulutuksesta saa irti jos vaan on vastaanotto kytketty päälle. Käytäntöön vienti on tietysti sitten jo eri juttu, vuan se onkii sitten vuan peiliin kahtomisen paikka.

Kiitos lupsakasta illasta, ee muuta kun tulta päen !

Kiitos mahdollisuudesta osallistua. Itse DISC työkaluun paljon perehtyneenä pidän hyvänä että ihmisille annetaan lupa olla itsensä.

Rohkaisi nostamaan hintoja, pitämään hinnat kunnollisina.

Vetäjä oli luonteva, ei teennäinen ja kuitenkin innostava.

Ehkä olisin kaivannut syvemmälle menevää, ostoskäyttäytymiseen.
Ehkä esimerkkejä, miten tehty kaupat eri DISC asiakkaiden kanssa, miten eronnut toisistaan.
Kenties voisi pitää esittelykierroksen, jossa jokainen sanoo mitä tekee. näin voisi bongata itseä kiinnostavat tyypit yleisön joukosta =)
Nyt onneksi sattumalta wc-jonossa tapasin tulevan asiakkaan.

Kiitos vielä

Terveisin

Susanne Seppälä

SoulOnes Oy

Ilta antoi uusia ideoita ja vinkkejä, miten parantaa omaa toimintaa. Se herätti myös keskustelua siitä, miten toimia erilaisissa tilanteissa erilaisten asiakkaiden kanssa. Ensimmäistä osuutta voisi ehkä tiivistää ja vastaavasti ehkä painottaa toisen osuuden asioita enemmän. Tämä sopii kaikille asiakaskontakteissa työskenteleville, työntekijöille ja yrittäjille. Seuraava tavoite on kehittyä asiantuntijamyyjänä.

Susanna

Sussie www.sussie.fi

Hyödyllinen ja mukava tapahtuma. Suosittelen kyllä kaikille.

Mukaansa tempaava ja hauska! Hyvä kun otetaan myös yleisö mukaan keskusteluun.

Kiitos mukavasta illasta!

Jälleen huikean hyvä setti. Paljon jäi ajatuksia mieleen, ehkä konkreettisimpana DISC persoonat.

Pasi puhui asiaa ja tekee sen vakuuttavasti. Hieno kuunnella ihmistä jolla selkeästi on intohimo myyntiä kohtaan. Ehdottomasti jos mahdollista, lähden uudemman kerran kuuntelemaan samaista äijää!

Nina Laine

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

Pasi on eloisa esiintyjä ja puheellaan pitää kuuliansa otteessaan. Mukava, hauska, opettava ja innostava ilta.

Iltama oli mainio piristys arki-iltaan ja arkiputken katkaisuun. Loistava esiintyjä Pasi, mukaansatempaava henki ja sisältö täyttä asiaa. Nostattava fiilis.
Kiitos ja kiitos!

Hyvin vedit:) Tuttua asiaa, mutta erillainen ja mielenkiintoinen esitystapa.

Pasi on mainio esiintyjä! Selvästi tietotaitoa on mitä jakaa. Suosittelen kaikille jotka edes jonkinmoista asiakaspalvelutyötä tekee. Ei siis tarvitse välttämättä olla yrittäjä tai olla edes kiinnostunut sellaisesta. Menkää kuulolle! Asiasisältö ja Hedbergin veroinen esiintyjä lavalla! 🙂 Iso kiitos! Käteen jäi paljon uusia eväitä ja myös muistutuksena jo semmoista asiaa minkä tietää, mutta jota ei käytä!

ISO Kiitos viihdyttävästä illasta, jossa tuli paljon asiaa miellyttävän hauskasti kerrottuna. Illan tauotus oli hyvä ja olisin viihtynyt pitemmänkin ajan.
H2H ja erilaiset ihmistyypit jäivät eritoten mieleeni. Sitähän elämämme on töissä ja vapaalla.
Suosittelen myynti-iltamaa kaikille; olit sitten alalla tai et. Voit löytää uusia puolia itsestäsikin illan aikana.

ps. “Mutterin pyöritys” sai vedet silmiin…naurusta 😀

-H2H, Tiina

(Bar&Cafe Graceville,Iisalmi)

Hyvää ja nokkelaa sanailua huumorilla höystettynä. Mukana myynnin tosiasioita, jotka ovat kyllä tiedossa, mutta joita ei tule välttämättä aina noudatettua. Illasta sai hyviä muistutuksia kannustavassa ilmapiirissä. Ilta antoi aihetta miettiä omaa käyttäytymistä myyntitilanteissa hieman enemmän

Anna-Reetta Väänänen

Anna's Darling

Ensimmäinen jakso oli hyvä, mukaansa tempaava mutta toisella jaksolla olit jossakin muualla, osin tsemppi katosi
Mutta kokonaisvaltaisesti ihan OK.
Asiaa kaikki.
Meilläkin otetaan vain tilauksia vastaan ja tehdään töitä tukkaputkella ja ei osata myydä ! vaikka yli 10.000 lähetystä laitetaankin toimitukseen, mitä se olisikin jos vapautettaisiin ne loputkin taidot
Tulen toisenkin kerran kun on mahdollista

hannu@palkintopkp.fi

Jälleen kerran mahtava ilta 🙂 Kaksi kertaa markkinointi-iltamat nähneenä, tiesin ettei tarvitse pettyä tälläkään kertaa. Aina saa uusia ideoita ja kikkoja. Aion enemmän auttaa asiakasta kun pitää “myyntipalopuheita”, joten siitä ne varmaan kaupatkin sitten syntyy 😉 Asiakkaan huomioiminen vielä enemmän jälkikäteen 🙂 Suositus ihan kaikille, jotka myyvät jollakin tapaa jotain. Iso KIITOS <3 mahtavaa positiivista energiaa 🙂

Copyright 2018 - Myynti-iltamat - All Rights Reserved