myynti-iltamat_www_logo

Konkreettista myyntiopastusta ja kannustavaa takapuolelle potkimista pienyrittäjille kautta Suomen: Myynnin pelko on konkurssin alku!

Palautteet

 Kaikille tapahtumaan osallistuneille lähetetään palautekysely ja julkaisuluvan saaneet palautteet lisätään tänne ja Myynti-iltamien Facebook-sivulle.

Palautteita Markkinointi-iltamien 1. – 3. kiertueelta on luettavissa täällä.

Aivan huipputyyppihän sie olet. Luennot on aivan mahtavia, täyttä asiaa tuutin täydeltä mitään kaunistelematta! Ei voi kun tykätä ❤

Teresa

Purnukka & Puteli

DISC nelikenttäanalyysi jäi mieleen, olisi kiva osallistua ja saada tulokset. Vien kehitysajatuksena työpaikalleni.

Kiva ilta, mukava tunnelma. Pasia miellyttävä kuunnella, juuri sopivasti puheessa muutakin kuin asiasisältöä.

Kiitos.

Hyvä ilta! Kaikenkaikkiaan asiat, josta Pasi puhui, ovat “itsestäänselviä” mutta silti noin ei tule arjessa toimittua! Hieno juttu, että joku näihin herättelee. Nyt on enää itsestä kiinni, jäänkö vanhaan tapaan vai muutanko tekemistäni arjessa. Aion muuttaa.

Tykkäsin! Olin mukana jo markkinointi-iltamissa.
Innostavaa asiaa innolla esitettynä <3

Anne Johansson

Killin Kopio Oy

Minusta ilta ja koulutus oli onnistunut. Tykkäsin! Itse asiassa jopa enemmän kuin Markkinointi-iltamista. Asiaa, mutta sopivasti huumorilla höystettynä.

Marko Jääskeläinen

Accessia Consulting

Pasi Rautiolla on sana hallussa, lisäksi käytännön esimerkit tekivät asiat helposti sisäistettäväksi. Itse en tällä hetkellä ole myyntitehtävissä, ja silti koin tapahtuman hyödylliseksi ja antoisaksi. Mielestäni myyntihenkisyyttä voi olla missä tahansa työtehtävissä ja vastaavasti monia vinkkejä voi hyödyntää asiakaskohtaamisissa ilman myyntiäkin.

Hei. Illan aikaa sain useita hyviä ideoita yrityksemme lisä markkinointiin ja iltamat avasivat silmiä katsomaan yritystämme kuluttajan silmin. Aiomme ottaa uudelleen käsittelyyn liikkeemme ulkonäön ja freesata useita asioita esim näyteikkunoita sekä seinien parempaa hyödyntämustä mainostamiseen.

Marleena/ Saila Remes

Parturi-Kampaamo Iisalmi

Huumorintajuinen, lämminhenkinen vetäjä, sopivasti teoriaa ja legendaa. Ehdottomasti suosittelen!

No perkele… ihan omaks ja varmaan asiakkaidenkii iloks oli mukava huomata että jos Pasi teesit on ne oikee teesit, niin minähän ossoon tämän homman… ja hyvin. Kieltämättä, onhan se kyllä myynnissä ja asiakaspallautteessa näkynykkii. 🙂 Asiantuntijamyyjäkshän tässä voipi nyt ihteesä juhlallisesti tituleerata, pitäsköhän ihan pistee käyntikorttiin. Vuan eipä mittään, kyllä sieltä illasta jäi kottiin (tai siis töihin) viemisiäkii. Vinkki 9 sanan sähköpostista poteroon kaivautuneelle asiakkaalle otetaan käyttöön välittömästi ja mielenkiinnolla katellaan mitenkä se alkaa uppoomaan, heti on puolenkymmentä koekaniinia tähän hommaan mielessä. Toinen juttu on se Luurisulavaimikäsenytoli, vaikka tässä miten ihteesä vastustamattomana Savolaesena supliikkimiehenä pittää, niin ei se charmi vaan näy uppoovan kaikkiin. Käytännön toteutusta pitää vähän miettiä, mutta joku sen tyylinen homma pittää kehitellä, omalla alalla asiakaskunta on pääasiassa vielä semmoista sakkia joka osaa arvostaa pientä pöljäilyä.

Niin, ja sitähän minä tulin kanssa sanomaan, että Pasi väitti että asiakkaalta ei voi kysellä liikaa. Kyllä muuten varmasti voipi… työuralta löytyy monia esimerkkejä siitä, vuan eipä niitä oo tullu dokumentoitua. Taispa se konsultinretale heittee jonkun haasteenkii tästä, joten nyt ruvetaan tupakkiaskin nurkkaan pistämään ne ylös. Challenge accepted ! Tähän myö palataan. 5 tapaustakos se oli…? 😀

Ilta vahvisti sen näkemyksen että oikeella tiellä ollaan, ja pariin kipukohtaankin löyty täsmälääke. Suosittelen kyllä kaikille jotka taistelee sen oletuksen kanssa että ei olisi muka myyjä. Kaikki on myyjiä, kun vaan hoksaa ne muutaman perusjutun jotka kyllä Pasin vetämästä koulutuksesta saa irti jos vaan on vastaanotto kytketty päälle. Käytäntöön vienti on tietysti sitten jo eri juttu, vuan se onkii sitten vuan peiliin kahtomisen paikka.

Kiitos lupsakasta illasta, ee muuta kun tulta päen !

Kiitos mahdollisuudesta osallistua. Itse DISC työkaluun paljon perehtyneenä pidän hyvänä että ihmisille annetaan lupa olla itsensä.

Rohkaisi nostamaan hintoja, pitämään hinnat kunnollisina.

Vetäjä oli luonteva, ei teennäinen ja kuitenkin innostava.

Ehkä olisin kaivannut syvemmälle menevää, ostoskäyttäytymiseen.
Ehkä esimerkkejä, miten tehty kaupat eri DISC asiakkaiden kanssa, miten eronnut toisistaan.
Kenties voisi pitää esittelykierroksen, jossa jokainen sanoo mitä tekee. näin voisi bongata itseä kiinnostavat tyypit yleisön joukosta =)
Nyt onneksi sattumalta wc-jonossa tapasin tulevan asiakkaan.

Kiitos vielä

Terveisin

Susanne Seppälä

SoulOnes Oy

Ilta antoi uusia ideoita ja vinkkejä, miten parantaa omaa toimintaa. Se herätti myös keskustelua siitä, miten toimia erilaisissa tilanteissa erilaisten asiakkaiden kanssa. Ensimmäistä osuutta voisi ehkä tiivistää ja vastaavasti ehkä painottaa toisen osuuden asioita enemmän. Tämä sopii kaikille asiakaskontakteissa työskenteleville, työntekijöille ja yrittäjille. Seuraava tavoite on kehittyä asiantuntijamyyjänä.

Susanna

Sussie www.sussie.fi

Koulutusilta oli viihdyttävällä tavalla täyttä asiaa! Pasin koulutus tuntuu muuallakin kuin naurulihaksissa. Esimerkit olivat selkeitä, joihin jokainen pystyi samaistumaaan. Vinkit eivät olleet tiukkaa rakettitiedettä vaan rohkaisevia, helppoja tapoja ja huomioita mitä korjata itsessään ja omassa tekemisessä, jolla kääntää myyntikäyrä enemmän ylöspäin.
Suosittelen koulutusta lämpimästi organisaatioissa niillekin, ketkä eivät koe tekevänsä myyntiä.

Sanna

Procurum Oy, Construction Management Consultants

Hyödyllinen ja mukava tapahtuma. Suosittelen kyllä kaikille.

Mukaansa tempaava ja hauska! Hyvä kun otetaan myös yleisö mukaan keskusteluun.

Kiitos mukavasta illasta!

Jälleen huikean hyvä setti. Paljon jäi ajatuksia mieleen, ehkä konkreettisimpana DISC persoonat.

Pasi puhui asiaa ja tekee sen vakuuttavasti. Hieno kuunnella ihmistä jolla selkeästi on intohimo myyntiä kohtaan. Ehdottomasti jos mahdollista, lähden uudemman kerran kuuntelemaan samaista äijää!

Nina Laine

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

Pasi on eloisa esiintyjä ja puheellaan pitää kuuliansa otteessaan. Mukava, hauska, opettava ja innostava ilta.

Iltama oli mainio piristys arki-iltaan ja arkiputken katkaisuun. Loistava esiintyjä Pasi, mukaansatempaava henki ja sisältö täyttä asiaa. Nostattava fiilis.
Kiitos ja kiitos!

Hyvin vedit:) Tuttua asiaa, mutta erillainen ja mielenkiintoinen esitystapa.

Kiitos, uusia ajatuksia sain, etenkin B2B myyntiin .
Mukavaa syksyä, terkuin, Virpi niinmun´design

Hyvä ja mielenkiintoinen
Jää varmaan jotakin mieleen ja muuttaa asennoitumista.

Sydämellinen Kiitos innostavasta ja antoisasta koulutusillasta. Sain oivalluksia ja ajateltavaa omaan työhöni. On hyvä välillä hypätä omista rutiineista ja miettiä mitä uutta voisin ottaa omiin rutiineihin. Kiitos!

Raija Kallio-Majanen

Itsenäinen FESSD Mary Kay, MK Cosmetics Oy

Pasi on mainio esiintyjä! Selvästi tietotaitoa on mitä jakaa. Suosittelen kaikille jotka edes jonkinmoista asiakaspalvelutyötä tekee. Ei siis tarvitse välttämättä olla yrittäjä tai olla edes kiinnostunut sellaisesta. Menkää kuulolle! Asiasisältö ja Hedbergin veroinen esiintyjä lavalla! 🙂 Iso kiitos! Käteen jäi paljon uusia eväitä ja myös muistutuksena jo semmoista asiaa minkä tietää, mutta jota ei käytä!

ISO Kiitos viihdyttävästä illasta, jossa tuli paljon asiaa miellyttävän hauskasti kerrottuna. Illan tauotus oli hyvä ja olisin viihtynyt pitemmänkin ajan.
H2H ja erilaiset ihmistyypit jäivät eritoten mieleeni. Sitähän elämämme on töissä ja vapaalla.
Suosittelen myynti-iltamaa kaikille; olit sitten alalla tai et. Voit löytää uusia puolia itsestäsikin illan aikana.

ps. “Mutterin pyöritys” sai vedet silmiin…naurusta 😀

-H2H, Tiina

(Bar&Cafe Graceville,Iisalmi)

Hyvää ja nokkelaa sanailua huumorilla höystettynä. Mukana myynnin tosiasioita, jotka ovat kyllä tiedossa, mutta joita ei tule välttämättä aina noudatettua. Illasta sai hyviä muistutuksia kannustavassa ilmapiirissä. Ilta antoi aihetta miettiä omaa käyttäytymistä myyntitilanteissa hieman enemmän

Anna-Reetta Väänänen

Anna's Darling

Ensimmäinen jakso oli hyvä, mukaansa tempaava mutta toisella jaksolla olit jossakin muualla, osin tsemppi katosi
Mutta kokonaisvaltaisesti ihan OK.
Asiaa kaikki.
Meilläkin otetaan vain tilauksia vastaan ja tehdään töitä tukkaputkella ja ei osata myydä ! vaikka yli 10.000 lähetystä laitetaankin toimitukseen, mitä se olisikin jos vapautettaisiin ne loputkin taidot
Tulen toisenkin kerran kun on mahdollista

hannu@palkintopkp.fi

Jälleen kerran mahtava ilta 🙂 Kaksi kertaa markkinointi-iltamat nähneenä, tiesin ettei tarvitse pettyä tälläkään kertaa. Aina saa uusia ideoita ja kikkoja. Aion enemmän auttaa asiakasta kun pitää “myyntipalopuheita”, joten siitä ne varmaan kaupatkin sitten syntyy 😉 Asiakkaan huomioiminen vielä enemmän jälkikäteen 🙂 Suositus ihan kaikille, jotka myyvät jollakin tapaa jotain. Iso KIITOS <3 mahtavaa positiivista energiaa 🙂

Kiitos puhujalle kivasta illasta ja kiitos yhteistyökumppaneille ständeillään, mutta kuka ne hyvät kakut leipoi? Kävin kysymässä heiltä ja kiittämässä kakuista, mutta olisi ollut kiva, että heidätkin olisi mainittu esityksen rullatekstissä.

Esitysteknisesti arvioituna tykkäsin koulutussessioista (ei tullut poverpointtikuolemaa!) ja tykkäsin siitä, että asioista puhuttiin ihan tavallisella kielellä eikä millään markkinointihypehöpötyksellä. Emme me kuitenkaan kaikki ole markkinointieksperttejä, vaan ihan tavallisia ihmisiä tavallisine ajatuksinemme.

Parhaiten mieleen jäänyt tehtävä on se, että voisin piirrellä kuvioita ja kaavioita yrityksen prosesseista ja asiakkaista. Iso plussa siitä, että esityksessä mainittiin pieni yksityiskohta: ei sun tarvi markkinoida tuhannelle, jos et pysty vuodessa käsittelemään kuin ehkä neljä asiakasta.

Käyntikortteja tuli vaihdettua monta kappaletta, toivottavasti joku niistä löytää tiensä sopivalle henkilölle.

Ilta oli taas hyödyllinen ja asiaa täynnä. Uusien ajatusten kanssa on aina mukava lähteä kotiin ja pistää oppi toteutukseen. Suosittelen aivan kaikille.
#pasionkingi, huipputyyppi oikeassa paikassa. Kiitos!

- Emili

LadyLine Seinäjoki

Homma toimii, suosittelen. Vakiopalautteeni, kun asiat sujuvat. En keksi tähän haukuttavaa, viihdyin, innostuin, sain ajatuksia ja kengätkin oli tyylikkäät.

-Tapio Hautala

Counter Culture Style

Aivan huikeaa settiä 🙂 Tätä ois voinut kuunnella vaikka kuinka pitkään, huumorilla höystettyä.
Sain hyviä ideoita, niin kivijalka liikkeeseemme, kuin myös yritysmyyntiinkin.
Iso Kiitos
#pasionkingi ja tää on totta.

Päivi Harttunen

Matsiiri Oy/Mandragora Turku

Kiitos iltamista! Ilta ylitti odotukset, luento oli täyttä asiaa ja vielä hauska. Kuvittelin väsynyttä ja tylsää iltaa, mutta jo ovella oli iloisia ihmisiä tervehtimässä kädestä pitäen. Monta asiaa tulee käyttöön ja muutama kontaktikin löytyi. Kiitos!

Tanja Niskanen

FitLine ravintolisät ja kosmetiikka 6428868.well24.com

Kiitos mahtavasta esityksestä; huumoria, tarinaa ja selkeää asiaa! Pasilla on miellyttävä puheääni ja sitä on ilo kuunnella. Hyvä ominaisuus esiintyjälle 🙂
Nyt ei sitten muuta kuin kädet saveen ja dreijaamaan – katse peiliin ja toimeen vaan.

Tuija Kostiainen

Hierontaa ja hyvinvointihoitoja Järvenpäässä. Tervetuloa voimaan paremmin!, Tmi Hyvinvointipiste

Ajatuksia herättävä ja antoisa ilta höystettynä hyvällä huumorilla! Kiitos!

Marja Kasanen

Kollega.fi-verkkolehti

Kiitos aivan mielettömän hauskasta illasta ja kattavasta tietopaketista!
Esiintymistaitosi on ihailtavaa! Suosittelen iltaa varmasti asiakkailleni. Käyn varmasti nappaamassa idiootit ympärillä kirjan, jota on moni muukin suositellut.
Kiitos ja mukavaa syksyä!

Tiia Seppälä

Tmi Tiia Seppälä, Koulutettu klassinen/ urheiluhieroja

Pasi on kingi ja huipputyyppi, hyvä puhuja ja vaikka mitä. Hyvin rakennettu show ja asiallista Ameriikan meininkiä Keravalla, valoshow ja kaikki!

Rahoja en tule vaatimaan takaisin 🙂

Kiitos Pasi! Suora mutta huumorilla höystetty puheesi osui ja upposi. Juuri näin! Tälle S-persoonalle ei myyminen ole helppoa, mutta onneksi tapoja on monia, ja luovuus auttaa. Kiitos hyvistä vinkeistä!

Satu Hart

valokuvaaja, Järvenpää

Ilta oli ehdottomasti paras koulutustilaisuus missä olen ollut, kaikki toimi loistavasti ja aika meni nopeasti. Ilta oli hauska, mitä ei ehkä osaisi myynnin koulutukselta odottaa! Suosittelen lämpimästi kaikille jotka ovat millään tavalla myynnin tai asiakaspalvelun kanssa tekemisissä.

Marjo

Angelavenue.fi

Ihan mielettömän hyvä ilta. Sain paljon mietittävää ja työkaluja omaan yrittäjyyteeni. Kolme tuntia meni todella nopeasti ja Pasia olisi kyllä kieltämättä kuunnellut pidempäänkin. Kiitos!

Erittäin miellyttävä ja viihdyttävä infopaketti mielestäni kuitenkin etupäässä BtoC myyjille.
Kuten myyntikuiskaaja totesikin ei sinällään mitään uutta mutta vanhan kertaus on usein tärkeää ja tilaisuudesta saa mukavasti uutta virtaa varsinaiseen myyntityöhön.

Aivan loistava, kuten aina! 👍

Erittäin mukaansatempaava esiintymistyyli.

Aivan mahtava myynti-iltama!

Pasi, kiitos paljon todella mukaan tempaavasta ja hauskasta esityksestä.

Sain iltamasta paljon hyviä vinkkejä myyntiin, mitkä aion kyllä ottaa käytäntöön omassa henkilökohtaisessa ja myös yrityksemme myyntityössä ja asiakaspalvelussa.

Suosittelen kaikille yrittäjäkollegoille lämpimästi.

Ehkä ainut parannettava olisi se, että jos keksitte miten verkostoitumista voisi parantaa. Ehkä hiukan lisää aikaa kahvitauolle! Nyt aika meni pitkälti kahvijonossa. Ikävä kyllä tilausuuden jälkeen kaikilla näytti olevan kiire kotiin joten siellä ei päässyt verkostoitumaan.

Seppo Hyrkäs

Marrow -Marketing Equipment-

Odotukset olivat korkealla, sillä Markkinointi-iltamat oli paitsi hulvaton viihdeshow myös tuhti paketti täyttä asiaa. “Myynnin pelko on konkurssin alku” antoi sekin oman lupauksensa jatko-osasta. Korkeissa odotuksissa on aina suuri pettymyksen riski. Vaan pettyä ei tarvinnut. Mieletön setti. Erikoiskiitos alun iholle tulevasta muistuksesta yrittäjän voimien rajallisuudesta.

Ps. onnittelut impulsiivikengistä!

Terhi Kangas

Merkityskirjat Oy, Toteuttamo Verbaali Ky, Dooroom Lahti Oy

Näin asiakas- ja myyntityössä aloittelevalle erinomainen tilaisuus saada eväitä taipaleelle. Tilaisuus ylitti odotukset ja oli todella antoisa. Pasi on loistava puhuja ja kertoi hyviä esimerkkejä omasta kokemuksesta. Paljon pohdiskeltavaa ja hyviä vinkkejä käytäntöön. Aika meni kuin siivillä ja olisi mielellään kuunnellut pidempään.

Annika Dahlström

Celex Oy

Mietin, että haluanko oikeasti käyttää vapaa-aikaani, kokonaisen illan, johonkin myyntikoulutukseen. Onneksi käytin! Sen lisäksi, että sain uusia ideoita ja inspiraatiota, sain monta vuotta lisää elinaikaa, mikäli sanonta “nauru pidentää ikää” pitää paikkansa. Aion kokeilla ainakin koulutuksessa kuulemaani ideaa kylmien kontaktien lämmittämiseen. Suosittelen koulutusta kaikille, jotka tekevät kauppaa asiakkaan kanssa. Myyjistä kampaajiin, kiinteistönvälittäjistä hierojiin jne. Kiitos!

Anika Ylander

FBO, ravintovalmentaja, Riittävän Hyvä

Erittäin hyvä puhuja vaikka väittääkin olevansa kuiskaaja:)
Pidän luennon rungosta, asiasta, mennään asiaan heti ja juuri niistä esimerkeistä joilla puhetta jatkat. Minulle toimii hyvin tämä. Aika on hyvä (voisin toki olla kokopäivänkin juttu) mutta hyvä näin.
Hienoa että jaksat kiertää ja puhua ja kaiken olet saanut meille köyhille yrittäjille ILMAISEKSI, tänä päivänä mikään ei ole yleensä ilmaista.
Edellisellä Markkinnointi Iltamissa oli sama hyvä meno päällä kuin tässä kakkososakin.
Itsellä kävi kuitenkin niin, että kivijalkaliikkeen lopetin hyvässä yhteisymmäryksessä itseni kanssa. Olen siitä pahoillani ja tunnen pahaa epäonnistumista, mutta uusia ideoita pulpahtelee päässä ja nyt rakennan verkkokauppaa. Rahaa voisi olla enemmän käytettävissä kuin on, mutta minkäs teet. Joten en koe että markkinointi-iltaman anti meni omalla kohdalla pieleen vaan se vahvisti sitä mitä piti tehdä.
Myynti-Iltamissa tuli uutta asiaa ja mielenkiintoisia näkökulmia.
Olen noita kolme taitoa (kyselytaidot) miettinyt ja olen ajatellut niin,että asiakkaalta pitää kysyä niin ettei hän voi vasta kyllä/ei- vastauksella. Avainkysymksenä itsellä on ihan joku muu, ilma, maailman tapahtuma jne. moni uskaltaa tämän jälkeen jo kysyä tai jopa sovittaa. DISC nelikenttä oli mielenkiintoinen. Tekisin heti jos olisi tuo ylimääräistä. KIITOS<3.
ps. suositeltu on kollegoille edesen aikaan ja tätäkin kovasti

Kiitos koulutuksesta! Osa asiasta oli tuttua ennestään, mutta paljon uutta näkökulmaa sain. Itse olen tehnyt myyntiä ja vähän myös markkinointia toisille, ja eilisillan jälkeen voin ottaa käyttöön taas entistä rohkeamman asenteen 🙂 Valitettavasti jouduin olemaan välillä pois tilaisuudesta venäjän kielen kurssin vuoksi ja katselenkin siksi uudestaan koko jutun. Harmittaa myös, että joku oli vienyt poissaollessani koulutusvihkoni, jossa oli myös Millpointin mainoksessa ollut voittopiirros 🙂

Pekka Kääriäinen, Kalajok

p. 044 9134439

Ensimmäinen jakso oli hyvä, mukaansa tempaava mutta toisella jaksolla olit jossakin muualla, osin tsemppi katosi
Mutta kokonaisvaltaisesti ihan OK.
Asiaa kaikki.
Meilläkin otetaan vain tilauksia vastaan ja tehdään töitä tukkaputkella ja ei osata myydä ! vaikka yli 10.000 lähetystä laitetaankin toimitukseen, mitä se olisikin jos vapautettaisiin ne loputkin taidot
Tulen toisenkin kerran kun on mahdollista

hannu@palkintopkp.fi

Pasin asiantunteva, avoin ja värikäs esiintyminen tekee aina ison vaikutuksen minuun! Pasin setissä ei ole sitä vaaraa että jotain jäisi “kuuntelematta” 😊 koska homma pysyy mielenkiintoisena alusta loppuun. Odotukset olivat korkealla jo ennen tilaisuutta ja ne jälleen kerran ylitettiin!

Käytäntöön tulen viemään ainakin sen että ensin kuuntelen ja kysyn hieman enemmän kuin aikaisemmin ennenkuin esitän ratkaisua tarpeeseen/ongelmaan -> painopisteen muutos ja positiivisen tunnelman luonti. Myös jälkihoito vaatii omassa työssäni hieman skarppaamista!

Voin lämpimästi suositella Myynti-iltaman anteja kaikille kauppamiehille ja naisille ja sekä muille organisaation jäsenille! Jokaisen työntekijän ja yrittäjän olisi hyvä tiedostaa se että myyntiin osallistuvat tavalla tai toisella koko organisaatio!

Kaj Aaltonen

Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Oli loistava ilta! Sopivasti huumoria, asiaa, esimerkkejä ja vinkkejä. Kannustava ja lämminhenkinen tilaisuus. Aion laatia unelma 50-listan toiveasiakkaista ja suunnitella luurisula lähestymistä heidän kanssa.

Johanna

Bloomworks kukkapalvelu

Olipa aivan mahtavan upea Myynti-iltamat eilen Keravalla. Pasi oli aivan liekeissä ja miksipä ei, kun oli sali täynnä, hienot puitteet (Keuda) ja oikea Ameriikan meikinki värivaloineen ja savukoneineen. Tarjoilut olivat myös mitä maittavimmat. Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille.
SUURI kiitos, että sain olla mukana – tuli ihan etuoikeutettu olo.

Huikean hieno ja viihdyttävä ilta. Ehdottomasti suosittelen osallistumaan, mikäli yhtään tuntuu siltä, että omaa myyntityötä voisi vielä kehittää timanttisemmaksi. Sain ideoita, joita lähdin toteuttamaan heti samana iltana: Kävin kotimatkalla ostamassa ison pinon hienoja postikortteja ja postimerkkejä. Seuraavana päivänä ensimmäiset käsin kirjoitetut kortit olivat jo matkalla asiakkailleni.

Laura

Small Design Helsinki Oy

Todella hyvä ja antoisa koulutus! Pidin valtavan paljon! Kiitos 😊 osa vinkeistä jo käytössä, mutta ei kaikki todellakaan. Osaa on mietitty, mutta ei ole tehty “se myynninpelko” lienee estänyt. Heti virisi ajatuksia ja into nousi päälle,
tehtä taas lisää. Vien käytäntöön esim. yllättävät postitukset, videoita lisää ym..ym..niitä, joita ei vielä ole testattu. Suosittelen kaikille, jotka myyvät jotain!
Onneksi lähdin mukaan iltaan 😄
Kiitos 🤗

Hei Pasi, kiitos mieleenpainuvasta aiheestasi: Myynnin pelko on konkurssin alku. Hyvää ja painavaa asiaa mukavasti kerrottuna. Asiaa tuli riittävästi, ei kuitenkaan liian paljon yhdelle illalle. Hyvät ja loogisesti etenevät materiaalit jatkokehittelyyn työpaikalle

Aivan mahtava ilta taas jälleen kerran, kumpa tuon Pasin antaman innokkuuden saisi pidettyä yllä aina seuraavaa iltamaan saakka jotta hyvä draivi pysyisi päällä kokoaika.
Suosittelen kyllä kaikkille näitä iltamia sillä näistä saat uutta virtaa omaan työhönsä ja nämä ei ole mitään paikalla hiljaa tönöttämistä ja kuuntelemista vaan voisi sanoa viihdettä myöskin hyvällä tavallaan.

Nää on aina ihan mahtavia iltoja! 🙂

Moi,
Kiitos illasta!
Asia ja esiintymisesi riittävät hyvin pitämään kiinnostuksen yllä ilman turhia tykityksiä. Omaan makuuni illassa oli muutamissa kohdin liikaa “Amerikkaa”.
Paras anti itselleni oli tarina!!! Englannista, jossa kollegasi otti asiakaskäyntiin hiukan aikaa ja etäisyyttä. Hyvä idea, joka lähtee käyttöön. Olen itse tehnyt ennen tapaamista pienen pysähdyksen, ja muistuttanut itselleni tapaamisen tavoitteen. Koitan yhdistää nämä kaksi keinoa keskittyä tapaamiseen.
Terveisin,

Jyrki Allonen

Apu-Tuote Oy

Loistava paikka ja upea lavashow! Pasin esitys täyttä timanttia! Harvoin jaksaa kuunnella 2 x 1,5 h ohjelman putkeen ilman, että miettii milloinhan tämä loppuu.

Pasi osasi tuoda asioita myynnistä selkokielellä huomioiden yleisön, jättäen turhat terminologiset höpinät pois sekä osaten käyttää loistavasti huumoria oppimisen keinona ja tärkein, antaen käytännön vinkkejä omaan työarkeen. Kiitos!

En mä tiedä mitä voisi parantaa… olin vaan niin haltioitunut loistavasta esityksestä, mielettömän lämpimästä meiningistä, siitä miten meidät otettiin vastaan ja miten toivotettiin hyvät kotimatkat! Tarjoilu pelas ja yhteistyökumppanit oli mielettömän innostavia ja innostuneita.

Ja kiitos etenkin siitä Pasi, että uskaltauduit kertomaan työuupumuksestasi. Se jotenkin helpotti. Itse koin pahan työuupumuksen 25 vuotiaana ja nyt kolme vuotta myöhemmin voisin sanoa että alan olla ns. kuivilla. Anna itsellesi aikaa ja kohtele itseäsi armollisesti (vähän hirvitti ajatella että sinulla on vasta puoli vuotta tapahtuneesta, itse en todellakaan olisi kyennyt moiseen, vaikka kuvittelinkin aina ennen että on supervoimat).

Kiitos tästä ja pliiis tehkää näitä rundeja lisää<3

Ps. Kaivoin markkinointi -iltamien työkirjankin jo esiin palauttaakseni mieleen juttuja ja tarkistaakseni check listin:)

Sisältö oli alusta loppuun kiinnostava, ja mielenkiinnon alusta loppuun saakka ylläpitävästi esitetty, esimerkit innostavia ja puhutteleva puheääni. Asiakkaan virittäminen vastaanottavaan tilaan (yllätyslahja, video, jne.) viritti minutkin kehittelemään uutta tapaa lähestyä asiakkaita – tähän sain eniten “heti”-ideoita. Sopii kaikille; siistijästä sahaajaan, kirkkoherrasta kikherneenkasvattajaan – tästä olisi elinikäistä hyötyä myös yläaste-ikäisille, tulevaisuuden asiakaspalvelijoille! Ennen myynti oli kivaa, myynti-iltamien jälkeen vielä kivempaa. ISO ja KAUNIS KIITOS!

Innolla 2019 iltamia odottaen Täysin Myyty

Johanna Jääskeläinen

Podopoli

Ihan mielettömän hieno ja hyvä tapahtuma, kiitos tuhannesti!
Suosittelen tätä kaikille, kaikkihan me tehdään kauppaa eri muodoissa!
Oon vieläkin ihan liekeissä ja sain aivan mahtavat eväät mukaani!
Pasi on huippu alansaosaaja!
Kiitos myös yhteistyökumppaneille jotka mahdollistaa meille yrittäjille näistä tapahtumista ilmaiset!🌺

Krista-Carola Mäkinen, Ulvila

Koulutettu hieroja

Lähden monesti varauksella maksuttomiin yrittäjille suunnattuihin tapahtumiin. Onneksi en jättänyt tätä välistä! Ihmisläheistä ja positiviista myyntisparrausta. Pelkäsin jo, että ilta sisältää pelkkiä numeroita ja oppeja miten tienaat ensimmäisen miljoonan. Työkirja oli iso plussa, sen avulla asiat pysyy mielessä ja aijon palata siihen vielä uudelleen, jotta saan opit myös käytäntöön. Pasi on Kingi!

Kaikella kunnioituksella tämän myyntinaisen on annettava myönteistä palautetta, vaikka olenkin melko kriittinen tapaus. Oikeen kertasin iltaman annin, jotta löytiskö jotain kommentoitavaa. Myynnin perusjuikelot tuli kerrattua ja vielä myös uusilta näkökulmilta katsottuna eli maailma muuttuu…Parasta on myönteinen ja hauska esitystapa. Liian usein törmäämme sitruunan syöneeseen kanssaeläjään.

Karijoella 20.9.2018 järjestetty tilaisuus oli todella hyvä. Yksityiskohtana äänen ja valon hyödyntäminen oli todella piristävää. Tilaisuuden toteutukseen oli todella nähty vaivaa, näin ei valitettavasti aina ole.
Nöyrä kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille, erinomaista työtä!

Arto Aalto

Prodiags Oy

Kiitokset! Erittäin hyvästä koulutuksesta ja aihepiiristä.

Paljon olen käynyt ja kuullut. Mutta tälle koulutukselle pitää antaa 10+ huomioiden vielä käynnissä olevan tervehtymisajan kouluttajalla.

Nimim. “Aika monta kertaa kirpas ja kolahti” 🙂

Oli ilo kuunnella kuinka olla rohkea ja toteuttaa mahdottomiltakin tuntuvat ideat. Kunpa oivaltaisimme, jotta vain taivas on rajana. Suosittelen, Myynti-iltamat antavat ideaa ja intoa niin nuorille kuin ikääntyvillekin. Ei muuta kuin luukut auki ja tornadon tavoin eteenpäin. Kiitos piristävästä illasta

Iltamat sopii sellaisenaan nautittavaksi kenelle tahansa ihmisten, viestinnän, markkinoinnin ja myynnin kanssa askaroiville. Ei vain myyjille! Kyseessä kuitenkin joka tapauksessa on ihmisten kanssa työskentely. Niin monen tätä “ravistelua” tarvitsevan olisin toivonut olevan mukana…

Mielestäni tapahtuma Kalajoella oli hyvin järjestetty, ja se että sai työvihon käteen + muuta materiaalia mukaan oli suuri +! Jäi positiivinen tunne tapahtumasta, ja jos muuta koulutusta järjestetään täälläpäin niin ilman muuta kiinnostunut! 🙂

Asiat tuotiin esiin viihdyttävällä tavalla ja asiantuntevasti. Hyvödyllinen ilta jonka jälkeen myynnin kasvattaminen on vain itsestä kiinni.

Kiitos taas innostavasta tapahtumasta! Olet Pasi valloittava persoona, ja osaat kertoa asiasi todella innostavasti. Viihdyttävä ilta täynnä tärkeää asiaa 🙂 Työkirja oli kiva lisä. Suosittelen kaikille yrittäjille!

Mira Huhta

Hevostoiminta Laukki

Hienosti järjestetty tapahtuma, jossa sain paljon arvokasta oppia ja kerrankin OIKEASTI konkreettisia vinkkejä omaan työhön. Sain myös hyviä kontakteja joten oli hyödyllinen reissu kaikin puolin!

Suosittelen kaikille yrittäjille + heidän henkilöstölle & yrittäjäksi aikoville. En näe mitään tarvetta muuttaa tätä settiä, eikä ainakaan vähentää “ameriikan meininkiä”. Ostaisin jo seuraavan koulutuksen jos olisi myynnissä.
Omassa työssäni aion viedä käytäntöön asiakkaan persoonallisuustyypin huomioon ottamisen mahdollisuuksien mukaan sekä edelleen aitoon kuulemiseen keskittymisen.

Myynti-iltaman esiintyjä oli innsotava ja ilta oli sopivan pituinen.
Harmitti hiukan, kun tauko oli niin lyhyt, ettei ehtiny kunnolla tutustua pisteisiin, syödä ja käydä vessassa siinä ajassa. Ja tilaisuuden jälkeen oli tarkoitus vielä verkostoitua, mutta melkein kaikki osallistujat hävisivät kotiin.

Aivan mahtava ilta. Opin paljon uutta ja opin ajattelemaan enemmän positiivista näkökulmasta.
Nyt myynti kyllä eteenpäin menee. Kiitos

Hannah Sandell

Cosmopharma

Kolmatta kertaa teidän kiertueella mukana ja siis joka kerralta on jäänyt jotain uutta käteen, nyt oli ensimmäinen kerta myynti-iltamissa. Suosittelen ihan jokaiselle ja nää on niin mainioita tapahtumia, kun puhutaan kielellä, jota jokainen ymmärtää, eikä ole spesiaalisanastoa käytössä. Käytännön konkreettiset esimerkit, ne on hyviä! Ja on mahtavaa, kun asioista puhutaan asioiden oikeilla nimillä, eikä kaunistella asioita. Olisi mahtavaa, jos saataisiin jollain tavalla järjestettävän paikkakunnan yrityksiä näihin tilaisuuksiin mukaan.

Paljon hyödyllistä asiaa lyhyessä ajassa. Suosittelen. Kiitos.

Mielenkiintoinen ja laadukkaasti toteutettu luento. Ei kyllästyttänyt hetkeäkään ja siitä kiitos puhujalle. Sain mietittävää, vaikka yritys on vasta haaveissa. Varmasti tämä antoi vielä enemmän heille, joille asiakkaan kohtaaminen on arkipäivää ja myyminen osa työnkuvaa.

Erittäin hyvä ja innostava tapahtuma. Suosittelen kaikille, keitä myyntiin liittyvät asiat epäilyttävät.
Pasi sai rennon, mutta vankan otteen ansiosta paljon motivaatiota meille kokeilla uudenlaisia kikkoja myynnin ja mainostuksen parissa.

Kiitos hauskasta ja inspiroineesta sekä ideoita ja uusia verkostoja antaneesta illasta niin Pasi Rautiolle kuin yhteistyökumppaneille!
Ilta oli koostettu monipuolisesti ja ammattitaitoisesti.
Tätä voi suositella ihan kenelle tahansa jollain tapaa yritystoiminnassa mukana olevalle.
Itselläni yritys on vasta suunnitteluasteella ja ilta toi siihen ideoita ja inspiraatiota. SIC-ihmisenä kaipaan aika ajoin potkua ja tämä oli sitä 😊 👍

Mieleenpainuva esiintymistyyli takasi mielenkiinnon alusta loppuun. Myös esitetyssä asiassa oli monta hyvää pointtia ja ajatusta herättävää vaihtoehtoa. Tästä onkin mukava lähteä viemään omaa osaamistaan eteenpäin, miettiä asioita useammalta eri kantilta ja viedä markkinointia oikeaan nykyaikaisempaan suuntaan. Kiitos iltamasta, oli oikein mukavaa ja mielelläni tulen myös muihin iltamiinne jatkossa.

Oli erittäin hyvä “koulutus” ilta.
Odotukset eivät valtavan korkealla olleet, johtuen aikaisemmista saman tyyppisistä illoista joissa mukana olen ollut, “kouluttajia” on monenlaisia.

Erittäin innostava kokemus.

Aion keksiä oman tyyppisen postituslahjan potentiaalisille uusille asiakkaille.
Ja mahdollisesti saada uusia asiakkaita sen kautta.

Ilta laittoi miettimään omaa käyttäytymistä sekä asennetta myyjänä.
Sekä osaltaan myös oman jaksamisen rajoja.

Suosittelen kyllä osallistumaan kiertueeseen jos vähänkään ajattelee että asia kiinnostaa.

Tapahtuma oli inspiroiva. Myyntiin sai monia uusia ideoita. Tapahtuma laittoi miettimään omaa tapaa myydä ja miten sitä voi kehittää. Esimerkkien avulla asioista sai realistisen kuvan. Esitys oli kaikin puolin sopiva, tietoa antava ja inspiroiva. Myynti-iltamat sopii minust kaikille, jotka ovat myynnin kanssa tekemisissä, oli sitten yrittäjänä tai myyjänä yrityksessä. Minä otan muutaman idean omaan työkalupakkiini ehdottamasti. Kiitoksia illasta. Kannatti lähteä.

Jiri Haikonen

Suur-Savon Op-Kiinteistökeskus Oy LKV

Kiitos itsellesi!

Olen hehkuttanut sinua ja illan toteutusta ihan kympillä. Jengi tietää mikä on pieru tuulikaapissa jne. Leppävirralla näkyi olevan vielä vapaata. Ryhmäni kuudesta opiskelijasta olisi ollut muutama opiskelija heti lähdössä, mutta en jaksanut lähteä ajamaan. Olemme kuitenkin aikoneet seurata sinua hamaan tappiin asti. Toivottavasti voitan sen arvonnan, että saamme kunnon pläjäyksen mukaansatempaavaa opetustasi tänne ammattiopisto SAMIeduun.

Älä uuvuta itseäsi, sillä se käy salakavalasti noin heittäytyvässä roolissa. Voimia Sinulle tämäniltaiseen!

Innostava esitys mainonnan ja markinoinnin tehosta. Kuulun itse siihen varovaiseen ja laskelmoivaan “neljännekseen”, joten monessa kohdassa kolahti!
Ja kontrollifriikkinä sattui silmään myös yhden “dian” kirjoitusvirhe.
Pienenä yrittäjänä tuo somen mahti kannattaa varmasti ottaa tosissaan – eikä ole ensimmäinen kerta, kun siihen kannustetaan. Toivotaan, että tämä on se vihoviimeinen kerta, joka oikeasti sysää liikkeelle. Ja kotisivut uusiutuvat varmasti tämän talven aikana. Kiitos !!!
Tervetuloa lomailemaan Sulkavan soutupitäjään koko perheen voimin – tarvittaessa järjestämme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa sopivaa ohjelmaa.
Ystävällisin terveisin,

Tuula Sorjonen

Sorjosen lomamökit

Valloittavaa ja persoonallista! Yhtäaikaa vakavaa ja todella hauskaa asian julkituomista. Suosittelen ihan kaikille mutta ensisijaisesti pienille ja myyntinsä kanssa tuskaileville yrittäjäystäville.

Lisäksi tarjolla oli hyvät eväät… JES! 😀

Hetken luulin olevani karnevaaleissa kunnes tajusin, että tämä kaikki voi olla totta myös minun yrityksessäni. Innostuin, opin ja muutan tekojani myynnissä. Huikea ilta . Nautin. Suosittelen.

Aila Pärnänen

Hyvämuusa Oy

Oikein innostava ja myyntiin rohkaiseva ilta.

Mielenkiintoinen ilta! Kiitos! Vaikeaa keksiä mitään parantamisen aiheita. Suosittelisin tätä kaikille, jotka vain myynnistä ja markkinoinnista ovat kiinnostuneet. 🙂

Paula

Mad Devil Oy

Kiitos kivasta tilaisuudesta! Vaikka monet asiat ovat jo pitkään myyntityötä tehneelle tuttuja, ei muistutusta ole ikinä liikaa. Tunnelma oli ihanan rento. 9 sanan sähköposti lähti heti tänään yhdelle asiakkalle, toivottavasti se tuo kaupan 🙂

Sisältö Hito Hyvä ja paljon esimerkkejä käytännöstä arvosana = ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Käytäntöön otan asiakaspalvelun parantamisen kohtaamiset ja ilmeet 🙂 Suosittelen Parturi-Kampaajille välillä muutakin kuin tekniikkaa ja kemiaa ! Toinen kerta Myyni iltamissa muutama vuosi sitten L-rannassa ja nyt tyttäret mukana ja täynnä Myynti energiaa kiitos !! Seuraavaa Iltamaa odotellessa 😄

Myynti-iltama antoi itselle paljon ajateltavaa. Tiedän tarvitsevani lisää vielä tietoa aiheesta. Kiitos äärimmäisen selkeästä ja silmiä avaavasta koulutuksesta. Tiedän kenen puoleen kääntyä kun saan asioita vähän enemmän liikkeelle firmani toiminnassa saadakseni lisää tuulta siipien alle. Kiitos paljon!

Pasi on timanttia! En ole pitkään aikaan lähtenyt koulutuksesta yhtä tyytyväisenä! Ilta kokonaisuutena oli aivan huippu!

Illan sisältö oli täynnä tiukkaa asiaa, yleisön virettä pidettiin koko ajan yllä ja Pasin innoittava esiintyminen huumorilla höystettynä toimi kuin junan vessa! Kiitos!

Kiitos vauhdikkaasta, vivahteikkaasta esityksestä; on taito pitää täysi salillinen ihmisiä “otteessaan”! Yleisön monenkirjavan taustan huomioiminen on vaikeaa, mutta esiintyjä onnistui siinä hyvin.
Jouduin valitettavasti poistumaan hieman enne esityksen loppua. Siihen astisista aiheista eniten ajattelutti sinänsä selvä, mutta nyt taas hieman syventynyt ymmärrys erilaisista persoonallisuustyypeistä.

Copyright 2018 - Myynti-iltamat - All Rights Reserved