myynti-iltamat_www_logo

Konkreettista myyntiopastusta ja kannustavaa takapuolelle potkimista pienyrittäjille kautta Suomen: Myynnin pelko on konkurssin alku!

Tervetuloa tekemään Myynti-iltamat -tapahtumaa kanssamme!

Tältä sivulta löydät ohjeistusta Myynti-iltamien markkinointiin sekä käytännön ohjeita järjestelyihin. Mikään ei tietenkään estä teitä tekemästä juuri sellaista omaa markkinointia kuin haluatte, mutta näillä pääsette alkuun.

Järjestäjän tehtävät:

  1. Tehkää yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa yli kuntarajojen. Jos Lappajärvi ja Evijärvi saavat yhdessä liikkeelle yli sata yrittäjää, saatte tekin (yhtään väheksymättä ko. paikkakuntia)
  2. Voitta hankkia kulujen kattamista varten ulkopuolisen sponsorin/sponsoreita, kunhan se/ne EIVÄT kilpaile kiertueen pääsponsoreiden kanssa. Myös pankit on valitettavasti rajattu kiertueen maksajien toimesta ulos, koska tarjoavat myös usein vakuutuksia.
  3. Illan tulee olla maksuton osallistujalle
  4. Käyttäkää iltaa uusien jäsenien hankintakanavana, kutsukaa siis vanhoja, uusia ja potentiaalisia jäseniä.
  5. Muistakaa myös oppilaitostenne yrittäjyyskasvatusopettajia ja opiskelijoita. Yrittäjäjärjestön opiskelijajäsenyyttä on hyvä myydä täällä
  6. Markkinoikaa tapahtumaanne sähköpostitse sekä sosiaalisen median kanavissa. Mikäli käytätte printtimainontaa, saatte siihen valmiin materiaalin.

Tilaisuudessa:

  1. Kiertue saapuu pystyttämään tapahtumaa tapahtumapaikalle noin kello 14.00.
  2. Kumppanien ständit ovat valmiina kello 16.
  3. Kahvi, tee, suolainen ja esimerkiksi hedelmät tarjotaan ennen tilaisuutta. Tauolla tarjolle myös purtavaa, sillä päivä aamulla työnsä aloittaneille pitkä.
  4. Paikallisyhdistyksen väki on toivottamassa tulijat tervetulleeksi jo ovella

Markkinointi yleisesti

Saatte valmiit pohjat sähköposti- ja somemarkkinointia varten: tekstit, kuvat, ilmoittautumislinkit.

Kiertueen virallinen hashtag on #myilta. Käyttäkää suoraa linkkiä https://www.myynti-iltamat.fi Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä ja muissa somekanavissa, kun viestissä ei ole koko sisältöä (ohjelma ja aikataulu). 

Lehtimainokset:

Jos haluat mainostaa tapahtumaa lehdessä, pyydä mainos osoitteesta sirja@tuplaamo.fi. Kerro viestissä minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse, mihin mediaan ilmoitus on tulossa ja minkä kokoinen ilmoituksen tulisi olla. Lisäksi kerro milloin ilmoitus täytyy toimittaa ja minne. Jos mahdollista, liitä mukaan lehden mediakortti tai ainakin linkki lehden nettisivuille. Tilaa ilmoitus vähintään viikkoa ennen lehden omaa aineiston toimittamisen eräpäivää.

 

Copyright 2019 - Myynti-iltamat - All Rights Reserved

Tietosuojaseloste