myynti-iltamat_www_logo

Konkreettista myyntiopastusta ja kannustavaa takapuolelle potkimista pienyrittäjille kautta Suomen: Myynnin pelko on konkurssin alku!

Mukana iltamissa – Fennia!

Mikä Fennia?

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille kaikki niiden tarvitsemat vakuutuspalvelut. Vuonna 2015 Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.

Miksi olemme mukana?

  1. Yrittäjyys on vahvasti mukana arvoissamme ja suomalaisten yritysten menestyminen lähellä sydäntämme. Olemme kiinnostuneita ja välitämme mitä yrityksellesi kuuluu. Siksi lähdimme mukaan!
  2. Meistä on hyötyä yrityksellesi. Yrittäjän ja Yrityksen riskienhallinta on muuttuvissa riskeissä entistä tärkeämpää kuin uskotkaan. Etkö usko? Tule juttelemaan, niin kerromme lisää.
  3. Olemme suositeltu – itseasiassa Suomen suositelluin vakuutusyhtiö yritysasiakkaiden keskuudessa (EPSI 2015)! Ja kerta ei ole ensimmäinen, vaan jo neljäs. Tule itse kokeilemaan, niin tiedät miksi.
  4. Otamme asiat haltuun henkilökohtaisesti. Toki tarjoamme myös kattavat puhelin- ja verkkopalvelut. Tee valintasi asian ja tilanteen mukaan!
  5. Asiantuntijuus. Siinä pyrimme olemaan paras. Tukenamme on 133 vuotta historiaa ja 1 000 alan ammattilaista, jotka tekevät töitä sinunkin hyväksesi. Miten voimme auttaa

Soita meillefennia-logo-print
010 503 8818 ma–pe 8–18
Keskustele kanssamme puhelimitse tai sovi tapaaminen.

Asioi verkossa
fennia.fi/suomenyrittajat

Tutustu etuihisi tarkemmin verkossa. Käytössäsi on myös OmaFennia-verkkopalvelu.

Tule käymään
Asiantuntijamme Fennian konttoreissa palvelevat yli 40 paikkakunnalla.

 

Copyright 2019 - Myynti-iltamat - All Rights Reserved

Tietosuojaseloste